EMPA
Garbage Collection araştırArkadaşlar sunucum survival, Paper kullanıyorum ve SkinsRestorer plugini var sadece, günden güne RAM kullanımı artıyor ve restartlamadan düzelmiyor, sebebi nedir?
hacimertgokhan
Sunucuları da insan gibi düşünebilirsiniz, JAVA Temelli sonuç olarak. Sizi 24 saat aralıksız çalıştırsak bayılırsınız. Sunucunuza arada restart atarsanız iyi olur. Ayrıca paper.yml üzerinden belirli optimizasyon ayarlarını yapmanız ve Aikar flaglerini kullanmanız bu sorunu ortadan kaldıracaktır.Arkadaşlar sunucum survival, Paper kullanıyorum ve SkinsRestorer plugini var sadece, günden güne RAM kullanımı artıyor ve restartlamadan düzelmiyor, sebebi nedir?
XBrexorX#2521
Hiç reload komutu vs. kullanıyor musunuz veya bir spark yollayabilirseniz daha sağlıklı inceleyebiliriz.Arkadaşlar sunucum survival, Paper kullanıyorum ve SkinsRestorer plugini var sadece, günden güne RAM kullanımı artıyor ve restartlamadan düzelmiyor, sebebi nedir?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!