Çözüldü Minecraft sunucusunda her gün RAM kullanımı artması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omurt14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omurt14

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
40
Arkadaşlar sunucum survival, Paper kullanıyorum ve SkinsRestorer plugini var sadece, günden güne RAM kullanımı artıyor ve restartlamadan düzelmiyor, sebebi nedir?

Reatart atmazsanız ram kullanımı sürekli artar bu gayet normal birşey manuel şekilde restart atmaktansa otomatik restart atan plugin kullanmanızı öneririm belirlediginiz bir saate restart atar ve öncesinde oyuncuları uyarır

Arkadaşlar sunucum survival, Paper kullanıyorum ve SkinsRestorer plugini var sadece, günden güne RAM kullanımı artıyor ve restartlamadan düzelmiyor, sebebi nedir?
Garbage Collection araştır

Sunucuları da insan gibi düşünebilirsiniz, JAVA Temelli sonuç olarak. Sizi 24 saat aralıksız çalıştırsak bayılırsınız. Sunucunuza arada restart atarsanız iyi olur. Ayrıca paper.yml üzerinden belirli optimizasyon ayarlarını yapmanız ve Aikar flaglerini kullanmanız bu sorunu ortadan kaldıracaktır.

Hiç reload komutu vs. kullanıyor musunuz veya bir spark yollayabilirseniz daha sağlıklı inceleyebiliriz.

selamlar dostum ilk önce Optimizasyon konusuna tıklayarak sunucun hakkında eksiklere buradan bakabilir gerekli optimizeleri bu konudan yapabilirsin iyi forumlar :))

Teşekkürler herkese tekrardan, belirli bir saatte restlartlanması daha iyi olur muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl