Whysoserious
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- WhySoSeris2212
Discord:
WhySoSeris2212
WhySoSeris2212
WhySoSeris2212
Evet denetime düşme olasılığım düşük hele yurt dışı ödeme aracı kullanırsam daha düşük fakat birisi şikayet ederse büyük sorun yaşarımfazla takılacak bir mevzu değil gibi
WhySoSeris2212
Evet ciddi bir para girişi lazım fakat ben birisinin şikayet etmesinden şüpheleniyorum. Zaten açılışın ilk ayının ortalarında şirket açıp vergi levhası çıkartacağım.Dikkat çekmen için ciddi bir para girişi lazım sabit bir yerden veya bir banka hesabına. Yanlışım olmasın 50bin küsür kadar limiti var bu ciddileşmesi için.
Murtatan
Bi tık vergiden kaçma taktiği verilmiş gibi sanki hsdjfjgwetrhjDikkat çekmen için ciddi bir para girişi lazım sabit bir yerden veya bir banka hesabına. Yanlışım olmasın 50bin küsür kadar limiti var bu ciddileşmesi için.
takendisiyim
eleman senin levha olmadan satış yaptığını nerden anlayacak öyle bi mevzu var, random bi sunucuya şansını denemez herhaldeEvet ciddi bir para girişi lazım fakat ben birisinin şikayet etmesinden şüpheleniyorum. Zaten açılışın ilk ayının ortalarında şirket açıp vergi levhası çıkartacağım.
Şahsen ben şuan hiçbir sunucunun vergi ödedigini sanmıyorum para göz olsam hepsiyle tek tek uğraşıp komisyonumu alırım ama kim uğraşıcak değmezde zaten.eleman senin levha olmadan satış yaptığını nerden anlayacak öyle bi mevzu var, random bi sunucuya şansını denemez herhalde
Yoook beeeeeeeğğğBi tık vergiden kaçma taktiği verilmiş gibi sanki hsdjfjgwetrhj
WhySoSeris2212
Peki şey soracağım sizlere, şirket açmadan vergi levhası çıkartılıyor değil mi? Ve sadece vergi levhası çıkartmak ne kadar mâl olurYoook beeeeeeeğğğ
Bireysel olarak açabilirsin diye biliyorum yanlışım olmasında, gene fatura kesmek için muhasebeci olması lazım ama.Peki şey soracağım sizlere, şirket açmadan vergi levhası çıkartılıyor değil mi? Ve sadece vergi levhası çıkartmak ne kadar mâl olur
WhySoSeris2212
Muhasebeci giderleri hakkında bilgin var mıBireysel olarak açabilirsin diye biliyorum yanlışım olmasında, gene fatura kesmek için muhasebeci olması lazım ama.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!