MİNECRAFT SUNUCUSU VERGİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whysoserious

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
WhySoSeris2212

Discord:

WhySoSeris2212

merhaba minecraft sunucusu açmayı düşünüyorum fakat önümde vergi levhası sorunu var. Şirket açıp vergi levhası çıkartacağım fakat muhtemelen sunucunun açılışının ortalarında yapacağım. Şikayet edilme gibi durumlarda cezai işlem riski nedir düşünceleriniz nedir kısacası

fazla takılacak bir mevzu değil gibi

fazla takılacak bir mevzu değil gibi
Evet denetime düşme olasılığım düşük hele yurt dışı ödeme aracı kullanırsam daha düşük fakat birisi şikayet ederse büyük sorun yaşarım

Dikkat çekmen için ciddi bir para girişi lazım sabit bir yerden veya bir banka hesabına. Yanlışım olmasın 50bin küsür kadar limiti var bu ciddileşmesi için.

Dikkat çekmen için ciddi bir para girişi lazım sabit bir yerden veya bir banka hesabına. Yanlışım olmasın 50bin küsür kadar limiti var bu ciddileşmesi için.
Evet ciddi bir para girişi lazım fakat ben birisinin şikayet etmesinden şüpheleniyorum. Zaten açılışın ilk ayının ortalarında şirket açıp vergi levhası çıkartacağım.

Bi tık vergiden kaçma taktiği verilmiş gibi sanki hsdjfjgwetrhj

Evet ciddi bir para girişi lazım fakat ben birisinin şikayet etmesinden şüpheleniyorum. Zaten açılışın ilk ayının ortalarında şirket açıp vergi levhası çıkartacağım.
eleman senin levha olmadan satış yaptığını nerden anlayacak öyle bi mevzu var, random bi sunucuya şansını denemez herhalde

eleman senin levha olmadan satış yaptığını nerden anlayacak öyle bi mevzu var, random bi sunucuya şansını denemez herhalde
Şahsen ben şuan hiçbir sunucunun vergi ödedigini sanmıyorum para göz olsam hepsiyle tek tek uğraşıp komisyonumu alırım ama kim uğraşıcak değmezde zaten.

Verginizi ödeyin :like:

Peki şey soracağım sizlere, şirket açmadan vergi levhası çıkartılıyor değil mi? Ve sadece vergi levhası çıkartmak ne kadar mâl olur
Bireysel olarak açabilirsin diye biliyorum yanlışım olmasında, gene fatura kesmek için muhasebeci olması lazım ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl