Minecraft Sunucusu Kurmalı mıyım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kayra1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 998
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kayra1903

Ziyaretçi
Merhaba , ben Keyubu üzerinden bir Minecraft Sunucusu kurmayı planlıyorum . Aylık 40TL 4GB Ramli bir paket almayı düşünüyorum. Sizce 1 ay Sonunda bu işten karlı çıkar mıyım ?

Sunucunun güzelliği/yenilikçiliğine ve reklama bağlı. 1 ay kesin diyemem ama bu şartları sağlarsan bir süre sonra karlı çıkarsın bence.

kurmamalısın

Java veya skript bilmiyorsan piyasadaki satıcılara para yedirip kendi özgün sistemlerini yaratman gerekiyor üstüne bu sistemleri başkalarına satmasınlar diye daha da fazla para yedirmen gerekiyor. Tasarım yeteneklerin yoksa logo, konu tasarımı, banner gibi şeyler için yine piyasadaki satıcılara para yedirmen gerekiyor. Büyük bir topluluğa sahip değilsen büyük topluluk sahiplerine reklam için yine para yedirmen gerekiyor. Hepsini yaptın diyelim 30-40 online oyuncun oldu. 4gb ram o kadar oyuncuya yetmeyeceği için hosting sahiplerine daha da fazla para yedirmen gerekiyor. Anlayacağın eğer çok çok paran yoksa bu işe girme. Vaktini ve paranı boşa harcama.

Java veya skript bilmiyorsan piyasadaki satıcılara para yedirip kendi özgün sistemlerini yaratman gerekiyor üstüne bu sistemleri başkalarına satmasınlar diye daha da fazla para yedirmen gerekiyor. Tasarım yeteneklerin yoksa logo, konu tasarımı, banner gibi şeyler için yine piyasadaki satıcılara para yedirmen gerekiyor. Büyük bir topluluğa sahip değilsen büyük topluluk sahiplerine reklam için yine para yedirmen gerekiyor. Hepsini yaptın diyelim 30-40 online oyuncun oldu. 4gb ram o kadar oyuncuya yetmeyeceği için hosting sahiplerine daha da fazla para yedirmen gerekiyor. Anlayacağın eğer çok çok paran yoksa bu işe girme. Vaktini ve paranı boşa harcama.
java ve skript kodlama biliyorum. ayrıca bence optimisazyonlu sağlam bir plugin paketi ve 4gb +50 oyuncuya yetecektir.

1 ay sadece hevesinizi almış olursunuz.

Aylık sunucu bütçesinin yanı sıra reklam bütçesine de ihtiyacın var. Bence açmamalısın :(

Ben de Tekblok açmayı düşünüyorum ama arkadaşların dediği gibi reklam olayı biraz sıkıntı.

Maalesef günümüzde reklam olayı cidden önemli. Reklama ayırılacak bütçe yoksa bence açılmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl