Çözüldü Minecraft sunucusu için vergi levhası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ElRich
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.021
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen benim de şahıs şirketim var muhasebecim hiç böyle bir şey önermedi, bilgisi olan varsa kanıtlarla beraber atabilir faydalanalım hep beraber.
internet üstündeki kaynakları attım hocam görsellerini önceki fotoğrafta. Ayrıca dayım ile olan konuşmamıda yazdım.

Başkasının üstüne açtır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
evet burdaki gibi ayrı bir vergiden muaf olma yöntemi olabilir.

Merhaba sunucu açmayı düşünüyorum fakat satış için vergi levhası gerekiyor mu yada satış belli bir seviyeye gelene kadar vergi levgası olmasa da olurmu bilmiyorum konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi? ayrıca şahıs şirketi açmak için yapmam gerekenler ve dikkat etmem gerekenler nedir teşekkürler
Merhaba! Sunucu açmayı ve satış yapmayı düşündüğünüzde vergi levhası almanız gerekip gerekmediği işletmenizin büyüklüğüne ve satış hacmine bağlıdır. Genel olarak Türkiye'de herhangi bir ticari faaliyette bulunmak için vergi levhası almanız gerekmektedir.

Vergi Levhası Gerekliliği​

• Ticari Faaliyet: Ticari bir faaliyet yürütüyorsanız (örneğin sunucu kiralama, web hizmetleri vb.) vergi levhası almanız zorunludur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl