Öncelikle bana tamamen yanlış diyemezsin. Ben sunucu sahibi iken Nitrado gibi Minecraft sunucusu açmanı sağlayan yerler vardı. Bu yerler sana ödeme geldiği an bunu 1 hafta boyunca cüzdanından çıkaramıyordun. Otomatik olarak gelirin yarısı kesintiye, yarısı sunucunun aylık giderine gidiyordu. Sana kalan parayı 1 hafta sonunda talep ederek ve onay görürse banka hesabına aktarabiliyordun. Zamanımızda ise dediğim gibi çok fazla getirisi* yoksa bu devletin dikkatini çekmez. "Hosting firmasıyla ne alakası var?" diye soru sormuşsun. Atıyorum kafadan Batihost'u örnek alalım. Sen buradan bir sunucu açtın diyelim. Sunucun 1000 kişilik bir sunucu ve ilk ayında 400+ oyuncu aktiflik sağladın diyelim. Bu kadar büyük bir sunucunun, giderleri zaten fazla olacağı için ürünlerden-taleplerden aldığın paranın çoğu sunucuya gidiyor ki hostingler zaten direkt olarak* cebine para girmesini engelliyor diye biliyorum. Çünkü ne zaman bir sunucu sahibi görsem "Sizin aldığınız ürünlerden bize direkt olarak para gelmiyor." diyorlar. Sebebi ise, alınan ürünlerin hem site kesintisine, hem de sunucunun ödemesine gitmesinden ötürü. Eğer ben yanlış isem bana şunu söyleyin. Neden sunucu sahipleri, hosting tarafından yüksek kesintiler yaşıyorlar ve şunu da söyleyin. Şu forumda kaç tane küçük sunucu var. Büyük ve bilindik Minecraft Sunucuları hariç, ben vergi ödeyenini görmedim. Ki o büyük sunucular dahi vergi kanıtı bile paylaşmıyor. Saygı ve sevgi değer destek yetkilisi zaten cevabı vermiş.

Teşekkürlerimi sunuyorum.