pixelfactiontr
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- kasap7capone
Discord:
kasap7capone
kasap7capone
Katılıyorum,Sponsor olacak kişinin bir sebebe ihtiyacı olacaktır neden size sponsor olmalılar?
efeoyundareborn
umut54
kasap7capone
Sebebe ihtiyacı yok. İlk ay vds o karşılayacak, Oyunda yetkisi olucak kazanan parayı %50 bölüşeceğiz. Bir ortam kuracağız yani.Sponsor olacak kişinin bir sebebe ihtiyacı olacaktır neden size sponsor olmalılar?
kasap7capone
blazestudio.
Hocam ekleyin dc üzerinden görüşelim detayları kullanıcı adım blazestudio.İlk ay vdsyi o karşılayacak diğer ay ben sıra sıra gidecek. Kazandığımız parayı %50 bölüşücez plugin paketi,reklam işi bende olucak o tek vdsyi karşılayacak bir aylığına
Sebebe ihtiyacı yok. İlk ay vds o karşılayacak, Oyunda yetkisi olucak kazanan parayı %50 bölüşeceğiz. Bir ortam kuracağız yani.
kasap7capone
kasap7capone
Dc kapali hocam başka nerden görüşebiliriz?Hocam ekleyin dc üzerinden görüşelim detayları kullanıcı adım blazestudio.
Kral bir konu açtınız ve size öneri de bulunuyorum. Eğer eleştiriye veya öneriye açık değilseniz bu tür konu açmamanız en sağlıklısı olacaktır. Veya da detaylı düşünerek en detayına göre yazıp arayış yapmanız.sizi ilgilendirmiyor.
Forum içerisinde davranışlarınızı ve üslubunuzu düzgün şekilde kullanınız aksi takdirde aynı durum tekrarında forum içerisinde yaptırım uygulanacaktır.sizi ilgilendirmiyor.
umut54
Bizi ilgilendiren kısımları konuda belirtseydiniz bizde bu tür sorular sormazdık. Eğer bizi ilgilendirmiyorsa neden burada konu açıyorsunuz ?sizi ilgilendirmiyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!