Minecraft sunucusu için sponsor aranıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pixelfactiontr

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
kasap7capone

Discord:

kasap7capone

Minecraft Sunucumuz ya Faction 1.8.x , ya da survival 1.20.1 olarak açılıcaktır. Ama tek sıkıntı vdsmizin olmaması bu yüzden
VDS Ücretlerini karşılayabilecek ortak arıyorum.

Sponsor olacak kişinin bir sebebe ihtiyacı olacaktır neden size sponsor olmalılar?

Sponsor olacak kişinin bir sebebe ihtiyacı olacaktır neden size sponsor olmalılar?
Katılıyorum,

Sana neden sponsor olsun?
Sana sponsor olduktan sonra ne gibi ekstraları olacak?
Sana sponsor olduktan sonra senin ona ve onun sana ne gibi katkıları olacka?
Sana sponsor olduktan sonra yapması gereken bir şeyler olacak mı?

Bu tip benzeri sorularında cevapları açmış olduğunuz konularda belirtmelisiniz. Kimse gelip buraya bu soruları sormaz sizlere.

Sunucun sağlam özgün bir içeriğe sahipse bazı hostlar "kazan kazan" durumu için sana sponsor olabilir ama sağlam alt yapıya ihtiyacın var.

Ancak dost acı söyler, bu şekilde sponsor bulamazsın yani ya harçlıklarını biriktirmen lazım ya da işe girip biraz para kazanman lazım.

Yukarıda diğer forum üyelerinin de bahsettiği gibi bu şekilde sponsor bulmanız çok zor neden size sponsor olsunlar ? Ne sağlayacaksınız ? Tavsiyemi sorarsanız eğer birikiminiz yoksa bu işe hiç girmeyin çünkü ilerleyen süreçte reklam ödemesi olacak cihazınız yetmeyecek bunu yükseltmeniz gerekecek bunun ödemesi olacak saldırı korumasına para ödeyeceksiniz hile korumasına para ödemeniz gerekecek bir sürü ödeme yapmanız gereken şey olacak. VDS için sponsor bulsanız bile bunların ödemesi olacak ve yine zor durumda kalacaksınız.

Sebebe ihtiyacı yok. İlk ay vds o karşılayacak, Oyunda yetkisi olucak kazanan parayı %50 bölüşeceğiz. Bir ortam kuracağız yani.

İlk ay vdsyi o karşılayacak diğer ay ben sıra sıra gidecek. Kazandığımız parayı %50 bölüşücez plugin paketi,reklam işi bende olucak o tek vdsyi karşılayacak bir aylığına

İlk ay vdsyi o karşılayacak diğer ay ben sıra sıra gidecek. Kazandığımız parayı %50 bölüşücez plugin paketi,reklam işi bende olucak o tek vdsyi karşılayacak bir aylığına
Hocam ekleyin dc üzerinden görüşelim detayları kullanıcı adım blazestudio.

Bunu şahsen ben sponsor olarak gelsem yapmam. Sen kimsin? Necisin? Nasıl birisin? Nerden bilicem? Makinayı kendi üstüne alıcaksın sonuç olarak. Parayı alıp kaçmıcağını nereden bilebilirim.
Sebebe ihtiyacı yok. İlk ay vds o karşılayacak, Oyunda yetkisi olucak kazanan parayı %50 bölüşeceğiz. Bir ortam kuracağız yani.

sizi ilgilendirmiyor.

sizi ilgilendirmiyor.
Kral bir konu açtınız ve size öneri de bulunuyorum. Eğer eleştiriye veya öneriye açık değilseniz bu tür konu açmamanız en sağlıklısı olacaktır. Veya da detaylı düşünerek en detayına göre yazıp arayış yapmanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl