Çözüldü Minecraft sunucusu için RAM miktarı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu hizmeti için sadece Keyubu'yu değerlendirmeyin derim. Ortalama olarak aynı özellikleri sunan bütün firmalar benzer fiyatlar çıkaracaktır.
Hızlı bir destek, yeni donanımlar ve bunların yanında daha ucuz bir sunucu için @EXORAS'ı tercih edebilirsin. Keyubu ile ~100TL'lik bir fark bulunuyor aralarında. (8 GB paket baz alınmıştır.)
Tabii ki de :)

Fiyat performans olarak Sunucu Durağı veya SagaNetowork öneririm piyasaya göre daha ucuz

Arkadaşlar host adı vermek serbest mi bilmiyorum herkes yazmış diye yazıyorum ama Adahostta ryzen 5975wx 6 çekirdek ve 8gb ram paketi 600tl bunu mu tercih etmeliyim yoksa sunucumnetten 12gb ram 12 çekirdek 12 ram 3960x/5900x paketini mi tercih etmeliyim
Fiyat performans olarak Sunucu Durağı veya SagaNetowork öneririm piyasaya göre daha ucuz

Arkadaşlar host adı vermek serbest mi bilmiyorum herkes yazmış diye yazıyorum ama Adahostta ryzen 5975wx 6 çekirdek ve 8gb ram paketi 600tl bunu mu tercih etmeliyim yoksa sunucumnetten 12gb ram 12 çekirdek 12 ram 3960x/5900x paketini mi tercih etmeliyim
Hızlı bir destek, yeni donanımlar ve bunların yanında daha ucuz bir sunucu için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
paketlerini kontrol edebilirsin. Kaç kişilik bir sunucuya hizmet vermek istiyorsun, pluginler olacak mı gibi detay iletebilirsen @EXORAS yardımcı olacaktır.

Hızlı bir destek, yeni donanımlar ve bunların yanında daha ucuz bir sunucu için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
paketlerini kontrol edebilirsin. Kaç kişilik bir sunucuya hizmet vermek istiyorsun, pluginler olacak mı gibi detay iletebilirsen @EXORAS yardımcı olacaktır.
Yaklaşık 12-13 kişilik bi sunucu pluginler tp, back, claim, login, anti xray, pv gibi pluginler olacak bunlarla bir survival sunucusu oluşturucaz ancak arada sırada bir modlu sunucu da açmayı düşünüyoruz.

Merhabalar,

Almanya lokasyon, Ryzen 9 5950x işlemcili, DDR4 RAM ve %100 NVME 4.0 SSD Disk altyapılı sunucularımızla hizmet sağlamaktan memnuniyet duyarız.

Detaylı bilgi için PM'den ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Hostolog.com

Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Bakatığım kadarıyla yeterli.
Hocam pardon yine bir şey soracaktım da bu sunucuyu biraz farkla 20gb daha ssd ekletip 100gb ssd yaparsak işimizi rahat rahat görür mü?
1705685301829.png

daha yükseltme imkanım pek yok sunucuyu da onun için soruyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl