BoşCraft
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- YIGIT47
Discord:
Boş Craft
Boş Craft
Boş Craft
hocam yandexi duydunmu ? onu yapmaya uğraşıyorum ama olmuyor bir türlü
ServerRestorer?
Ender#2000
Her gün konsoldan /save-all komudunu kullanabilirsin.Herkese merhabalar değerli forum kullanıcılar. Uzun zamandan beri bu yedek işi için araştırma yapıyorum. Tüm forumları inceledim ancak çalışan bir yedek alma sistemi bulamadım. Benimle bilginizi paylaşırsanız/yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Zip arşivi alıp Google Drive'ye yükleyebilirsiniz.
Daha teknolojik ve otomasyona bağlı sistemler yok mu sizce arkadaşlar? Kaldı ki konu sahibi yadiske yükleyen bir plugin arıyor siz bunları yazıyorsunuzHer gün konsoldan /save-all komudunu kullanabilirsin.
Ben kendi kullandığımı söyledim. Bu tarz bir plugin de bilmiyorum zaten.Daha teknolojik ve otomasyona bağlı sistemler yok mu sizce arkadaşlar? Kaldı ki konu sahibi yadiske yükleyen bir plugin arıyor siz bunları yazıyorsunuz
Boş Craft
linux centos 7 kullanıyoruzYandex.disk'e yükleme yapan bir plugin var mı bilmiyorum fakat "Nano Editor" yazarak araştırırsanız (Windows desteği olup olmadığını bilmiyorum Ubuntu/Centos üzerinde çalışıyor) belirli bir dizini yandex'e yükleme ile ilgili örnekler bulursunuz.
Boş Craft
google drive da olur bunu anlatan bir içerik veya forum var yönlendirebileceğin acaba
Yandex olayını duymadım da Google Drive daha mantıklı gibi.
linux centos 7 kullanıyoruz
Plugin değil ama nano yadiske yükleme yapma seçeneği sunuyor araştırırsanız türkçe birsürü makale var nasıl kullanılacağını anlatanYandex.disk'e yükleme yapan bir plugin var mı bilmiyorum fakat "Nano Editor" yazarak araştırırsanız (Windows desteği olup olmadığını bilmiyorum Ubuntu/Centos üzerinde çalışıyor) belirli bir dizini yandex'e yükleme ile ilgili örnekler bulursunuz.
Boş Craft
Teşekkürler inceleyeceğim.Plugin değil ama nano yadiske yükleme yapma seçeneği sunuyor araştırırsanız türkçe birsürü makale var nasıl kullanılacağını anlatan
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!