Çözüldü Minecraft Sunucusu İçin Günlük Yedek Nasıl Alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoşCraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8
Minecraft
YIGIT47

Discord:

Boş Craft

Herkese merhabalar değerli forum kullanıcılar. Uzun zamandan beri bu yedek işi için araştırma yapıyorum. Tüm forumları inceledim ancak çalışan bir yedek alma sistemi bulamadım. Benimle bilginizi paylaşırsanız/yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

easybackup bir arkadaşım kullanıyor sağlıklı ve düzenli çalıştığını söylüyor deneyebilirsin
yandex e kaydeden plugin yok diye biliyorum fakat onedrive ya da googledrive ye kaydetmek istiyorsan drivebackup deneyebilirsin​

Yandex.disk'e yükleme yapan bir plugin var mı bilmiyorum fakat "Nano Editor" yazarak araştırırsanız (Windows desteği olup olmadığını bilmiyorum Ubuntu/Centos üzerinde çalışıyor) belirli bir dizini yandex'e yükleme ile ilgili örnekler bulursunuz.

Herkese merhabalar değerli forum kullanıcılar. Uzun zamandan beri bu yedek işi için araştırma yapıyorum. Tüm forumları inceledim ancak çalışan bir yedek alma sistemi bulamadım. Benimle bilginizi paylaşırsanız/yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Her gün konsoldan /save-all komudunu kullanabilirsin.

Daha teknolojik ve otomasyona bağlı sistemler yok mu sizce arkadaşlar? Kaldı ki konu sahibi yadiske yükleyen bir plugin arıyor siz bunları yazıyorsunuz
Ben kendi kullandığımı söyledim. Bu tarz bir plugin de bilmiyorum zaten.
Centos kullanıyorsa arkadaş putty'den tar veya benzeri formatta arşiv alıp google driveye yüklemesi için bir program vardı. Onu kullanabilir belki ama en son 3 sene önce kullandığımdan adını hatırlamıyorum. Günde 15 dk süresini ayırsa sabahleyin yeterli olacaktır.

Yandex olayını duymadım da Google Drive daha mantıklı gibi.

Yandex.disk'e yükleme yapan bir plugin var mı bilmiyorum fakat "Nano Editor" yazarak araştırırsanız (Windows desteği olup olmadığını bilmiyorum Ubuntu/Centos üzerinde çalışıyor) belirli bir dizini yandex'e yükleme ile ilgili örnekler bulursunuz.
linux centos 7 kullanıyoruz

linux centos 7 kullanıyoruz
Plugin değil ama nano yadiske yükleme yapma seçeneği sunuyor araştırırsanız türkçe birsürü makale var nasıl kullanılacağını anlatan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl