Minecraft sunucusu hangi sürüm olmalı ve hangi tür olmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kullanıcı 66654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.078
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok basit bir cevap, 1.16.3 ve Survival.

1.11.2 RPG sunucusu güzel olur gibi...

1.7 Skyblock açsalar da oynasak

1.12.2 gibi versiyonlar olabilir bildiğim kadarıyla 1.12.2 de sunucu sorunları daha az

Selamlar, bir Minecraft sunucusu açacak olsanız veya bana öneri verecek olsanız, hangi sürüm ve hangi türü örnek verirsiniz?

1.16.4 sürümünde Skyblock ve Survival sunucusu tatlı olabilir diye düşünüyorum fakat tüm arkadaşlarımızın bilgisayarının kalitesi aynı değil, oyunu oynarken herkes aynı performansı alamıyor. Bu tarz kriterleri göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız minnettar olurum. :)
1.12.2 Survival

SkyBlock için 1.12.2 ideal diye düşünüyorum

Sunucu açılacaksa kesinlikle sunucu türü emek skyblock/survival/faction tavsiye ederim çünkü piyasada op sunucu binlerce bulunmakta ve artık zevk vermemeye başladı. Ama eğer aktifliği güzel toplarım diyorsan önce opskyblock aç çünkü piyasadaki oyuncular serverdeki sistemlerden ziyade oyuncu sayısına bakarak oynuyorlar, sistemler umrunda değil kimsenin. Sürüm 1.12.2 tavsiye ederim.

Selamlar, bir Minecraft sunucusu açacak olsanız veya bana öneri verecek olsanız, hangi sürüm ve hangi türü örnek verirsiniz?

1.16.4 sürümünde Skyblock ve Survival sunucusu tatlı olabilir diye düşünüyorum fakat tüm arkadaşlarımızın bilgisayarının kalitesi aynı değil, oyunu oynarken herkes aynı performansı alamıyor. Bu tarz kriterleri göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız minnettar olurum. :)
1.8x ve Faction Candır :D

1.16.4 Tekblok harika bir oyun modu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl