atasci
Teşekkür ederim peki sabit kazanç sağlayana kadar herhangi bir sorun yaratmaz dimi ?Sunucudan ilk kazanç elde ettiğin zaman vergi mükellefi olursun. Sana tavsiyem sunucuyu belirli bir noktaya getirene kadar yani elde tutulur düzenli para kazancı elde ettiğin zaman sunucunu açıldığından beri kazanılan geçmiş kazançları dahil ederek vergi ödemen olacaktır. Elde tutulabilecek ve düzenli bir kazanç elde etmeye başlayınca şirket açarsın ve vergi levhası çıkarırsın. Reşit olmadığın için velin üzerine yapabilirsin reşit olunca kendi üzerine alırsın.
Bu arada yeni açılan sunuculara "vergi levhan olmadığı içi seni şikayet ederim" diyen rakip elemeye çalışan kısmen büyük sunucuların şaklaban sahiplerini dikkate alma. Onların ne olduklarını biliyoruz :D
novasyy
Merhaba, arkadaşında dediği gibi ilk başta direkt vergi levhası oluşturmana bence gerek yok düzenli gelir elde etmeye başladığınızda bu işlemlere başlamanızı verginizi o zaman ödemenizi tavsiye ederim, sabit kazanç muhabbeti şöyle normalde 1000₺ de kazansan vergisini vermek zorundasın ama hiç bir zaman maliyenin düşük gelirin peşine düştüğünü görmedim geliriniz arttığında şirketinizi açmanızın ilk etapta sizin için daha iyi olacağını düşünüyorum.Teşekkür ederim peki sabit kazanç sağlayana kadar herhangi bir sorun yaratmaz dimi ?

apcu
Tamamen şansa bağlıdır. Eğer biri gerçekten şikâyette bulunursa veya maliyeye takılırsan, evet sorun yaşayabilirsin. Ancak şu anda çoğu satıcı ve sunucu sahibi vergi ödemiyor, bu da bir gerçek.Merhaba yaşım 18 den küçük olduğu için vergi levham yok fakat minecraft sunucusu açmak istiyorum . Açmamda herhangi bir sakınca varmıdır vergi levhası sıkıntı yaratırmı
Düzenli gelir elde edilene kadarki süreçte alınan ödemeler vergi levhasi alındıktan sonra vergi ödemesi yapılabilir mi peki ?Tamamen şansa bağlıdır. Eğer biri gerçekten şikâyette bulunursa veya maliyeye takılırsan, evet sorun yaşayabilirsin. Ancak şu anda çoğu satıcı ve sunucu sahibi vergi ödemiyor, bu da bir gerçek.
Vergiden kaçtığın sürece üzerinde her zaman “Acaba fark edilir mi, ne kadar ceza gelir?” gibi bir stres olur. Bu nedenle, vergi işlerini velin üzerinden yürütüp vergini ödemenizi tavsiye ederim.
Türkiye’deki vergi oranları ve maliyetler yüksek geliyorsa, İngiltere veya Amerika’da da şirket kurabilirsin. Bu ülkeler, Türkiye’ye kıyasla daha düşük vergi oranları uygulamaktadır.
Krynto06
Vergi dairesi o paralarında vergisini talep edebiliyorDüzenli gelir elde edilene kadarki süreçte alınan ödemeler vergi levhasi alındıktan sonra vergi ödemesi yapılabilir mi peki ?
görmemezlikten geliriz derken ben burda bilgi almak için danışıyorum sizin yaptığınııza bakın doğru olanı yapmak için destek arııyorum sizin söyledğiniz şeyler hoş değil.Şşşşş yap yap bişeyler olmaz diğer yapanlar gibi bunuda görmemezlikden geliriz yap sen
ikincielkralliklariseth
? cevaplar yukarda verilmiş cevaplar verildigine göre dalgasına vurabiliriz gibigörmemezlikten geliriz derken ben burda bilgi almak için danışıyorum sizin yaptığınııza bakın doğru olanı yapmak için destek arııyorum sizin söyledğiniz şeyler hoş değil.

apcu
Düzenli/düzensiz bunun bir önemi yok. 1₺ bile kazansan bunun vergisini vermek zorundasın.Düzenli gelir elde edilene kadarki süreçte alınan ödemeler vergi levhasi alındıktan sonra vergi ödemesi yapılabilir mi peki ?
atasci
Şöyle ilk kazandığın parada vergi mükellefi olursun, Lakin yukarıda dediğim gibi düzenli kazanç elde edince ödemeye başlamanı öneriyorum.Teşekkür ederim peki sabit kazanç sağlayana kadar herhangi bir sorun yaratmaz dimi ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!