Rehber Minecraft Sunucunuzu Zirveye Taşıyacak İpuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoş bir konu olmuş, yeni başlayanlar rehber niyetine okuyabilir hatta tecrübeli kişiler de eğer oyuncu sıkıntısı yaşıyorsa burayı okuyup acaba neyi yanlış yapıyorum diye düşünebilir. Tebrikler.

Hoş bir konu olmuş, yeni başlayanlar rehber niyetine okuyabilir hatta tecrübeli kişiler de eğer oyuncu sıkıntısı yaşıyorsa burayı okuyup acaba neyi yanlış yapıyorum diye düşünebilir. Tebrikler.
Konuyu beğenmenize sevindim, teşekkürler :)

O kadar çok insan sunucu açıyor ki piyasada oyuncudan çok yetkili var. E haliyle geriye kalan oyuncular da bazı seçimlerde bulunuyor. Bir nevi doğal seleksiyon olarak da düşünebiliriz. Umarım oyuncu / yetkili oranı denge düzeyine ulaşır. İyi forumlar... :D

O kadar çok insan sunucu açıyor ki piyasada oyuncudan çok yetkili var. E haliyle geriye kalan oyuncular da bazı seçimlerde bulunuyor. Bir nevi doğal seleksiyon olarak da düşünebiliriz. Umarım oyuncu / yetkili oranı denge düzeyine ulaşır. İyi forumlar... :D
Değerli yorumunuz için teşekkürler :)

Konu hakkındaki düşüncelerinizi yorum şeklinde belirtirseniz mutlu olurum :)

Uğraşılöış

Gayet güzel fazla emek verilmiş işime yaradı teşekkürler

Geri dönüşleriniz üzerine yarın saat 13.00-18.00 arasında serinin bir ek'i gelecektir. Destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Hepsi var ama online yok :/

Yinede güzel tanıtım olmuş.

Hepsi var ama online yok :/

Yinede güzel tanıtım olmuş.
Reklamını sağlam birine yaptır. Eğer sağlam kadron ve sistemin var ise illa ki tutacaktır. Konuyu beğenmene sevindim :)

İşe yarar bi paylaşım olmuş iyi forumlar.

Amatör Sunucu açanlar için gayet başarılı bir konu olmuş elinize saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl