Minecraft sunucum için vds alıcağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tylerarda

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
asdda

Discord:

asdwa

Arkadaşlar selamlar çeşitli platformlarda bulundum birçok firmadan vds aldım fakat şu durumdan sıkıldım türk firmalar genellikle eş dost istedi veya kötü niyetli birisi para istediğinde vds bilgi vesaire paylaşabiliyor veya kişisel bilgilerimizi eş dosya verebiliyor güvenilir hosting lazım

1-)Oyunlayıcı
2-)Treas
3-)Birsunucum
4 Daha fazlada öneririmde bunlar haricindekiler tırt özelliklerden kısıyorlar ve gereksiz fiyat çekiyorlar bunlar hem kaliteli hemde özelliklerden kısmıyor

1-)Oyunlayıcı
2-)Treas
3-)Birsunucum
4 Daha fazlada öneririmde bunlar haricindekiler tırt özelliklerden kısıyorlar ve gereksiz fiyat çekiyorlar bunlar hem kaliteli hemde özelliklerden kısmıyor
Valla en ön planda olan şey güvenilirlik ilgili olmaları lazım en önemlisi güvenilirlik

Valla en ön planda olan şey güvenilirlik ilgili olmaları lazım en önemlisi güvenilirlik
güvenebilirsiniz ben nerdeyse piyasadaki heryerin müşterisi oldum kim nedir neydir biliyorum

Fivem piyasasını saldïm dalmadan önce whitebilisin kullanmaktaydım gerçekten çok iyiidi güvenilirlerdi tamamen ticket açtığımda aynı dakikada dönüş alıyordum ama son zamanlarda performans sorunları v.b yaşadım fazlasıyla o yüzden daha çalışmayacağım bana gerçekten oyun sunucuları konusunda iyi performans kesintisiz ve güvenli birşey lazım
güvenebilirsiniz ben nerdeyse piyasadaki heryerin müşterisi oldum kim nedir neydir biliyorum

1-)Oyunlayıcı
2-)Treas
3-)Birsunucum

Birsunucuma bakıcaktım fakat hakkında iyi veya kötü birşey bulamadım

Merhaba,

Dilerseniz İstanbul Mars veri merkezi üzerinde Ryzen 9 9950X, Ryzen 9 7950X sunucu paketlerimiz ile performanslı bir hizmet sağlayabiliriz.

İletişim kanallarımız üzerinden konu ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarla,
Treas İnternet ve Bilişim Teknolojileri

BirSunucum, yeni açılan ve piyasaya büyük damga vuracak bir hostinge benziyor. VDS paketlerinin fiyatlarıyla ve yanında verdiği hediyelerlede müşterileri cezbediyorlar. Ayrıca saat zaman farketmeksizin yetkili ekibinden kime yazarsanız hemen size dönüş sağlıyor ve gereken desteği veriyor. Güvenilirlik açısından da sorun yaşayacağını düşünmüyorum çünkü çoğu büyük firma BirSunucum altında çalışıyor.

Oyunlayıcı oneririm hocam istediginiz kadar vurun dusmuyor cok kaliteliler

Arkadaşlar selamlar çeşitli platformlarda bulundum birçok firmadan vds aldım fakat şu durumdan sıkıldım türk firmalar genellikle eş dost istedi veya kötü niyetli birisi para istediğinde vds bilgi vesaire paylaşabiliyor veya kişisel bilgilerimizi eş dosya verebiliyor güvenilir hosting lazım
Hostimux tercih edebilirsin 3 aydır kullanıyorum ne ping sorunu var ne de sunucu ile ilgili bir sıkıntı yaşadım sunucuları Türkiye de barınıyor fiyat performans tercih edebilirsin

Selamlar!

Sunucu paketiniz ve beklediğiniz aktiflik değerlerine göre, BirSunucum olarak size uygun bir cihaz önerebiliriz.

Eğer sunucunuzu yeni açıyorsanız ve çok fazla bir kitleniz yoksa VDS(Xeon Platinum-8168) paketlerimizdeki 4-16GB aralığını önerebiliriz.
Eğer sunucunuzda halihazırda bir kitle var ve güçlü bir makine istiyorsanız UltraVDS(Ryzen 9 9950X) paketlerimizdeki 8-64GB aralığını önerebiliriz.

Eğer kafanızda bir soru işareti varsa WebSitemiz üzerinden destek açmanız halinde size 1 günlük deneme sunucusu sağlayabiliriz. Bu sunucu içerisinde makinenin performansı, interneti vb. durumları detaylıca test edebilirsiniz.
Üstelik 15 Eylül'e kadar geçerli olan %20 indirimimizden de faydalanabilirsiniz!
Ek olarak UltraVDS paketlerimizin bazılarında bulunan MC-TR reklam haklarını ücretsiz elde edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için;

BirSunucum MC-TR Konusu
BirSunucum MC-TR Ürünleri Konusu

birsunucum.com |
bslogo_kare.webp

Merhaba @tylerarda

Öncelikle sizleri Oyunlayıcı bünyesinde görmekten mutluluk duyarız, güvenlik konusunda tedirgin olduğunuzu fark ettik.
Oyunlayıcı şahsi bilgilerinizi 3. taraf şahıslar ile her ne olursa olsun asla paylaşmaz. Discord sunucumuza katılarak referans müşterilerimizi,
kısmından tekliflerimizi inceleyebilir, aşağıdaki bağlantılardan sitemize ve discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.

Eğer aklınıza takılan bir soru varsa bizimle Canlı Destek üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

OVH SAS veya Nodesty al geç kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl