toyhban
asdwa
Valla en ön planda olan şey güvenilirlik ilgili olmaları lazım en önemlisi güvenilirlik1-)Oyunlayıcı
2-)Treas
3-)Birsunucum
4 Daha fazlada öneririmde bunlar haricindekiler tırt özelliklerden kısıyorlar ve gereksiz fiyat çekiyorlar bunlar hem kaliteli hemde özelliklerden kısmıyor
toyhban
güvenebilirsiniz ben nerdeyse piyasadaki heryerin müşterisi oldum kim nedir neydir biliyorumValla en ön planda olan şey güvenilirlik ilgili olmaları lazım en önemlisi güvenilirlik
asdwa
güvenebilirsiniz ben nerdeyse piyasadaki heryerin müşterisi oldum kim nedir neydir biliyorum
asdwa
1-)Oyunlayıcı
2-)Treas
3-)Birsunucum
4 Daha fazlada öneririmde bunlar haricindekiler tırt özelliklerden kısıyorlar ve gereksiz fiyat çekiyorlar bunlar hem kaliteli hemde özelliklerden kısmıyor
discord.gg/treas
kkayaaaa
asddasd
Hostimux tercih edebilirsin 3 aydır kullanıyorum ne ping sorunu var ne de sunucu ile ilgili bir sıkıntı yaşadım sunucuları Türkiye de barınıyor fiyat performans tercih edebilirsinArkadaşlar selamlar çeşitli platformlarda bulundum birçok firmadan vds aldım fakat şu durumdan sıkıldım türk firmalar genellikle eş dost istedi veya kötü niyetli birisi para istediğinde vds bilgi vesaire paylaşabiliyor veya kişisel bilgilerimizi eş dosya verebiliyor güvenilir hosting lazım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!