Minecraft Sunucularında Hâlâ Yapılmayan Şey Ne Kaldı?

Sunucuların Gelişimini En Çok Ne Engelliyor?

• Yaratıcı tükenmişlik

Oy: 11 40,7%
  • Süreç ve proje yönetimi eksikliği

Oy: 7 25,9%
  • Finansman ve sponsorluk desteği yetersizliği

Oy: 0 0,0%
  • Hazır eklenti/mod bağımlılığı

Oy: 6 22,2%
  • Diğer (yorumda belirtin)

Oy: 3 11,1%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Projenin başarısı ile yapılan işin iyi olması arasında bir doğru orantı yok.Zaten burada da ondan bahsediyoruz.Yenilikçi sistemlerle donatılmış sunucuların başarı elde etmesi gerekirken elde edemiyorlar çünkü oyuncular yeniliğe açık değiller.Yukarıda bunun örneğini verdim ama galiba konuyu tamamiyle okumamışsınız.

Merak ettim bu yenilikçi projelerin konusu var mı?

bence boş yapmaya gerek yok yenilikler tutmuyor diye bişey yok tutar fakat tutturmasını bilene tutar zenitmc mesela daireden son çıkan oyunu mevcut yenilik degilmi yenilik +100 oynanıyordu en son baktıgımda tutturmasını bilene yenilikler kolay mesela inceliceksin piyasayı en çok ne oynanuyorsa o oyunu geliştirip açarsan sende oynanırsın gerekli olan doğru strateji ve reklam mantıgı
"Önemli olan doğru reklam ve strateji" diyorsun:
Herkes reklamla, stratejiyle bir şeyleri tutturabileceğine inanıyor, ama kimse içerikle uğraşmıyor.

Piyasa hâlâ eski sistemlerin remixiyle dönüyor. Reklam ve strateji sadece bu döngüyü daha geniş kitleye gösteriyor yani çöpler daha parıltılı ambalajlarda gösteriliyor.

"Önemli olan doğru reklam ve strateji" diyorsun:
Herkes reklamla, stratejiyle bir şeyleri tutturabileceğine inanıyor, ama kimse içerikle uğraşmıyor.

Piyasa hâlâ eski sistemlerin remixiyle dönüyor. Reklam ve strateji sadece bu döngüyü daha geniş kitleye gösteriyor yani çöpler daha parıltılı ambalajlarda gösteriliyor.
doğru reklam yapılırsa ve kitlenin gözlerini alabilirlerse hayırlı olsun kitlenin gözünü alırlarsa kitle onlara döner ve yeniliklerde oynamaya devam ederler yani ben böyle büyütmüştüm

Bütün sunucular birbirinin aynısı tek değişen şey oyuncular ve haritalar. Bunun sebebi eklenti paketi yapımcıları ve kolaya kaçmak (cahillik veyahut yetersizlik). Artık reklama para basmak sunucuların online çekmesini sağlayan tek faktör

Son düzenleme:
Son düzenleme:
gerçeken mükemmel bir suncuu bakın ben hiç görmedim demekki reklam eksik güzel bir reklam olsaydı emin olun baya oynardım açıkmı şuanda
Malesef hem con.city şuanda ayakta değil hem de biz bu oyun modunu kapattık.

Malesef hem con.city şuanda ayakta değil hem de biz bu oyun modunu kapattık.
bakın dedigim olayda bu işte mantıklı yerlere reklam yapılsaydı isimi genel olarak duyurulsaydı emin olun kitleniz her zaman yüksekde olur ve kapatmak zorunda kalmazdınız ( eğer sebebi kitle gelir gider ve aktiflik ise )

bahsettiğim sunucunun videosunu bıraktım.Kendi sunucumun konusunu da alta bırakıyorum:

Alpho geliştirmiyor mu burayı? skyblock sunucularının aktifliği gayet iyiydi sonrasında luser'in sunucuyu da kendilerine katmışlardı. BuğraK bilmiyor mu reklam yapmayı daha oturaklı örnekler versen iyi olurdu sunucu açıp insanların gelmesini beklemek saçmalık farklı planları veya daha sağlam şekilde çıkmak istiyorlar belli ki beta eki gördüm motdlarında

Alpho geliştirmiyor mu burayı? skyblock sunucularının aktifliği gayet iyiydi sonrasında luser'in sunucuyu da kendilerine katmışlardı. BuğraK bilmiyor mu reklam yapmayı daha oturaklı örnekler versen iyi olurdu sunucu açıp insanların gelmesini beklemek saçmalık farklı planları veya daha sağlam şekilde çıkmak istiyorlar belli ki beta eki gördüm motdlarında
Alpho ile luser anlaşamadılar ve luserrealms sonradan açıldığında bile aktiflik asla tutmadı.Sonra Alpho kendi başına sunucu açtı (atlantis ile ilgili bir ismi vardı) ve aktifliği olmadı.Buradan bile bunu anlayabilirsiniz ama şansını tekrar BugraaK ile denedi.Yine bu oyun modunu tutturamadılar.Zaten burada oyun modunu örneklendirdim ve altına kendi sunucumu ekledim.Yenilikçi olsak bile tutmuyor.Alpho ile konuşmuşluğumuzda var.

BETA eki 3 defa isim değiştirmelerine rağmen hala öyle.daha sağlam şekilde çıkmak istiyor olsa alpho 3. defa başarısız girişimi olmazdı.
Yabancı orjinal oyun modu ise OriginRealms.Buradan türetilen sunucularız.3 defa denenen bir sunucu ve yenilikçi olduğu belli olan bir sunucu değil mi?O zaman neyi tartışıyoruz tam olarak

seni anlamakta güçlük çekiyorum.Konunun ilk mesajlarında con.city yi ve luserrealmsi örnek göstermeme rağmen niye Alpho geliştirmiyor mu diye soru sorduğunu anlamıyorum.Konu hakkında tam bilgiye sahip değilseniz niye yorum yaparsın ki Ayrıca luser ile alpho aralarında anlaşmazlık olduğu için ayrıldılar.con.city ye katılmadılar. bununla ilgili büyük bir duyuru atıldı ondan sonra LuserRealms kapatıldı.

Konuyla alakalı tekrardan yorum yapmak isterim:

Minecraft Sunucularında Hâlâ Yapılmayan Şey Ne Kaldı?​

Oyuncu gibi oynayan moblar

Son düzenleme:
Konu bireysel savunmalara ve kişisel ego parlamalarına dönmüş özünden uzaklaşıldığı açık.

Benim açımdan konu kapanmıştır.
İyi tartışmaydı, herkesin katkısına teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl