Tasarım Minecraft Sunucuları Için Konu Tasarımı - PSD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz tasarımda yamukluklar var, düzen konusunda biraz sıkıntı var galiba. Bende de oluyo o problem. Çözümü çok basit. Ctrl+R ile cetvelleri açıp cetvel ile hizalandırmak. Güzel çalışma başarılar.

Elinize sağlık, sunucum için kullanacağım.

Biraz tasarımda yamukluklar var, düzen konusunda biraz sıkıntı var galiba. Bende de oluyo o problem. Çözümü çok basit. Ctrl+R ile cetvelleri açıp cetvel ile hizalandırmak. Güzel çalışma başarılar.
Bir iki gün içerisinde düzeltip güncellerim indirme linkini. Yorumun ve önerin için teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1521657113,1521657078][/DOUBLEPOST]
Elinize sağlık, sunucum için kullanacağım.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Gerçekten bayıldım başarılı konu tebrikler omgomg:8

Hocam kolay gelsin bir şey soracakdım hangi fontu kullandınız ?

Gayet sade ve güzel olmuş. Elinize Sağlık.​

Çok güzel olmuş

yazı stili değişiyor değiştirmeye kalktığımda

Hocam Editlemek İstedigimizde Yazının Biçimi Değişiyor Onu Nasıl Halledicez ??

y8b_anKozgU5As1xzva6UaqGv6UzrKn7vLyRtZ4OIXUKLdVMAhZX4Y__olUtC6O9CSD3cm64x5O6xIDOgt72nV0W-E9xFrvTAchUTrRBAAK-WyYxRi00foYXrGyV_ZdNUBGzefIf

Herkese iyi günler. Son zamanlarda artan konu tasarımı istekleri üzerine elimde olan eskiden yapmış olduğum sade fakat kullanışlı olan tasarımımın PSD'sini sizlere sunmak istiyorum. Tasarım her türlü eleştiriye açıktır, istek üzerine ekleme yapabilirim.
AG1eO7.png

INDIR

VIRUSTOTAL/(VÜRÜSTOTAL)
rar şifresi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl