Tasarım Minecraft Sunucuları Için Konu Tasarımı - PSD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SydeFQ

Ordinary Person
Elmaslar
1.116
Minecraft
SydeFQ

Discord:

SydeFQ#1938

y8b_anKozgU5As1xzva6UaqGv6UzrKn7vLyRtZ4OIXUKLdVMAhZX4Y__olUtC6O9CSD3cm64x5O6xIDOgt72nV0W-E9xFrvTAchUTrRBAAK-WyYxRi00foYXrGyV_ZdNUBGzefIf

Herkese iyi günler. Son zamanlarda artan konu tasarımı istekleri üzerine elimde olan eskiden yapmış olduğum sade fakat kullanışlı olan tasarımımın PSD'sini sizlere sunmak istiyorum. Tasarım her türlü eleştiriye açıktır, istek üzerine ekleme yapabilirim.
AG1eO7.png

INDIR
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VIRUSTOTAL/(VÜRÜSTOTAL)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Eline sağlık. güzel olmuş

Eline sağlık. güzel olmuş
Yorumun için teşekkürler.
Sendemi kurucu bey :D
Ben zaten önceden yapıp paylaşıyordum. Biraz ara verdim yaptıklarım arasından seçip, paylaştım. Her türlü eleştiriye açıktır.[DOUBLEPOST=1521646927,1521646863][/DOUBLEPOST]
Çok şükür "VÜRÜS TOTAL" yazılmamış. ;)
Tabi onun bir ismi var değil mi?

Ben zaten önceden yapıp paylaşıyordum. Biraz ara verdim yaptıklarım arasından seçip, paylaştım. Her türlü eleştiriye açıktır.[DOUBLEPOST=1521646927,1521646863][/DOUBLEPOST]
Bazı arkadaşlar "VÜRÜS TOTAL" falan yazıyordu. Faciaydı kısacası.

O yüzden dememiştim şu sıralar herkes "Konu Tasarımım" adında Garfik bölümüne bir sürü konu açıyorlar o yüzden demiştim :D Akıma mı kapıldınız manasında :D​

Bazı arkadaşlar "VÜRÜS TOTAL" falan yazıyordu. Faciaydı kısacası.
Eh trende bende uyayım :)
O yüzden dememiştim şu sıralar herkes "Konu Tasarımım" adında Garfik bölümüne bir sürü konu açıyorlar o yüzden demiştim :D Akıma mı kapıldınız manasında :D​
Akımı takip eden birisi değilim şahsen :D. Ben tasarımımı sizlere sunuyorum PSD'si ile birlikte umarım beğenirsiniz.

Renk uyumuna ve kullanılan ikonlara hayran kaldım. Lakin şekiller yani dikdörtgen çizgiler orantılı olmamış. Onun dışında kurallarda görsel eklenmesi gerektiği yazsa da konuda görseller için yer verilmemiş. Bence daha da mökemmel olabilirdi.

Arkaplan koy mis gibi olur

Renk uyumuna ve kullanılan ikonlara hayran kaldım. Lakin şekiller yani dikdörtgen çizgiler orantılı olmamış. Onun dışında kurallarda görsel eklenmesi gerektiği yazsa da konuda görseller için yer verilmemiş. Bence daha da mökemmel olabilirdi.
İşte aradığım eleştiri. Oranlama işinde pek iyi değilim ki sinir oluyorum genelde o ince oran işini yaparken çünkü kaçıyor hizası. Görseller için yeri ileride ekleyebilirim eleştirin için teşekkürler.

Ibrahim hocam süper yapmışsınız elinize sağlık :D
Arkaplan koy mis gibi olur
PSD'sini size sundum, ekleyebilirsiniz :)

Yorumunuz için teşekkürler.

Skin kafalarının kullanım tarzlarını beğendim.Elinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl