Çözüldü Minecraft sunucuları bitiyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jones
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.373
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen yaşadığın konuda haksız olan sensin ama pek umursamadığın için sunucuya sallıyorsun :D
Yoo, sadece survival vadi ve orman sunucularına girip berbat bir sunucu olduğuna karar verdim. Berbat dememin sebebide bu kadar büyük bir sunucu neden bu kadar acemi?

Yoo, sadece survival vadi ve orman sunucularına girip berbat bir sunucu olduğuna karar verdim. Berbat dememin sebebide bu kadar büyük bir sunucu neden bu kadar acemi?
Evet alt yetkili kadroları ciddi anlamda acemi olabiliyor (rehber,testmod) , fakat üst yetkili kadrosu gerçekten büyük bi uğraş içerisinde ve sürekli kendini geliştirmek için çabalıyor.

Evet alt yetkili kadroları ciddi anlamda acemi olabiliyor (rehber,testmod) , fakat üst yetkili kadrosu gerçekten büyük bi uğraş içerisinde ve sürekli kendini geliştirmek için çabalıyor.
Sistemsel olarak v.s Provanas benim beğendiğim bir yer değildir. Berbat dememin sebebide bir sürü Provanas'ın artık alternatifleri var illa onları oynayacaksın diyemem senin tercihin senin hayatın. Ama 2022 yılında Provanas çok güzel bir sunucu Türkiye 1. si olmalı diyorsan yine senin tercihindir ama dön bir öbür sunuclarada bak sonra tekrar düşün. Daha fazla fan boyluğa gerek yok konuyu kapatalım

Bitmiyor, Revirze edilip eski kitlenin yerini yeni kitle alıyor Minecraft ın doğası gereği bu döngü sürekli devam etmelidir.

sunucuların çoğu aynı fikirleri kullanıyorlar biraz daha yenilikçi olsalar oyuncu sayıları artabilir

Bence artık dönem hızlı tüketim dönemi herkes daha pratik oyunlara yönelmiş durumda
Çok iyi bir noktaya değindin. Çok fazla oyun var ve kişi, oyunu beğenmediği an başka bir oyuna yönelebiliyor. Küresel anlamda Minecraft sunucularının toplamda anlık olarak 200.000 aktif oyuncusu var. Türkiye'de Craftrise ve Sonoyuncu'nun birbirinden başka rakipleri yoksa bunun sebebi de bu 2'sinin dışında mini games sunucusu olmamasıdır. Her sunucu sahibi skyblock, survival gibi sunuculara yöneliyor ve her seferinde bir önceki sunucuların aynıları ortaya çıkıyor. Mesela forumdaki sunucuların konu tasarımlarında bile belirttikleri sistemler hep aynı oluyor. İşin bir tuhaf yanı da bu klasik sunucuların (büyük dediğiniz sunucular dahil) hazır eklenti paketlerinden ibaret olması.

Ayrıca Minecraft'ın genel oyuncu kitlesi PvP odaklı. Büyük sunucu dedikleriniz skyblock vs. ile bile laglı iken pvp'ye ne tür bir adım atabilir ki? Minecraft sunucu kitlesindeki düşüşte oyuncudan ziyade sunucuların rolü daha büyük.

Bitmiyor aksine minecraft yükselişte youtubeda izlenmeleri çok yükseldi büyük twitch yayıncıları da oynamaya başladı yüksek kitle çekiyor.

Klasik eski minecraft sunucularını tek seven benim galiba , ben bu piyasaya 2016-2017 zamanında girdim ve okul arkadaşlarımla normal bi survival sunucusunda oynardık kaktüs farm yapmak filan ama şuan o tadı yakalayabilecegim bir sunucu yok , yenilikleri sevmememin sebebi minecraft sürekli güncelleme alıyor ve hızına yetişmek imkansız 1.16 sunucuya başladın 1 ay sonra 1.18e geçiş 1 ay sonra 1.19 geçiş , oynarken tedirginlik yaratıyor birde üst sürümlerin oyun performansı gittikçe azalıyor.
Yıllarca sunucu işleriyle uğraştım açtığım sunucularda +100 online bile gördüm fakat minecraft kitlesinin cüzdanı boş olduğu için ekşi hesapla kapattık. sadece 300TL ye koruma almıştık. Özlenen günler. Kafamda ki fikirleri icraata geçirebiliceğim bir ekiple TR yi tekrar sallarız. güzel günlerdi...

Bitmiyor aksine minecraft yükselişte youtubeda izlenmeleri çok yükseldi büyük twitch yayıncıları da oynamaya başladı yüksek kitle çekiyor.
Çekilen kitle hikaye modu üzerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl