Çözüldü Minecraft sunucuları bitiyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jones
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.373
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jones

create by Jones
Elmaslar
86
Minecraft
jones

Discord:

jonessocute

Piyasa da sağlam olarak görüceğim pek sunucu kalmadı. Birkaç sunucu var gibi fakat onlarda pek ilgilenmiyor galiba asıl sorun şu artık sunucular sürekli aynı şeyi takrar ettiği için mi yoksa artık minecraft kitlesi mi doydu.
(tamamen kendi fikirlerim yanılıyor da olabilirim)

oyuncu sayısı azaldı

Okulların açılmasından dolayı mı yoksa ilgi mi azaldı sence
okulların etkisi büyük fakat ilgide azalıyor çünkü yeni hiçbir şey yok ama yeniliğin olmamasının büyük sebebi oyuncu kitlesi bence

okulların etkisi büyük fakat ilgide azalıyor çünkü yeni hiçbir şey yok ama yeniliğin olmamasının büyük sebebi oyuncu kitlesi bence
Kafamda global hub yapma fikri var fakat karşılığını alamıyacağım için hiç o topa girmiyorum.

Yeni oyuncu gelmiyor + minecraft sunucuları sıradan yıllardır temel aynı tek değişen şeyler ufak tefek sistemler yepyeni bir oyunmodu getirilemiyor

Minecraft oyuncularının yaş kitleleri düşük olduğundan dolayı okul baya büyük etki ediyor. Onun dışında hep aynı sistemler hep aynı tür oyunlar olduğundan dolayı oyuncular bizzat sıkılıyor. Yani MC-AT'ın yaptığı sunucu gibi örneğin Galaktik Skyblock gibi özgün bir oyun çıkartılsa ve tam tatillerde açılsa sunucu sunucu %100 tutacaktır,tutmama ihtimali yok. Bu arada Minecraft gibi bir oyun asla ölmez ben bile 7 yıldır oynuyorum ?

Minecraft oyuncularının yaş kitleleri düşük olduğundan dolayı okul baya büyük etki ediyor. Onun dışında hep aynı sistemler hep aynı tür oyunlar olduğundan dolayı oyuncular bizzat sıkılıyor. Yani MC-AT'ın yaptığı sunucu gibi örneğin Galaktik Skyblock gibi özgün bir oyun çıkartılsa ve tam tatillerde açılsa sunucu sunucu %100 tutacaktır,tutmama ihtimali yok. Bu arada Minecraft gibi bir oyun asla ölmez ben bile 7 yıldır oynuyorum ?
katılıyorum okul baya etki ediyor yaş kitlesinden dolayı

Bence artık dönem hızlı tüketim dönemi herkes daha pratik oyunlara yönelmiş durumda

Piyasada hala klasik yapınca tutuyo diyen adamlar var, hiçbir umudum yok bu piyasadan ;D

8 yıldır aynı sistemleri yapıyor herkes, bir insan 8 yıldır her sistemi aynı olan bir sunucuyu neden oynasınki?

Piyasa da sağlam olarak görüceğim pek sunucu kalmadı. Birkaç sunucu var gibi fakat onlarda pek ilgilenmiyor galiba asıl sorun şu artık sunucular sürekli aynı şeyi takrar ettiği için mi yoksa artık minecraft kitlesi mi doydu.
(tamamen kendi fikirlerim yanılıyor da olabilirim)
Sürekli gelişen ve uzun zamandır açık olan Provanas sunucusu var .

Piyasada hala klasik yapınca tutuyo diyen adamlar var, hiçbir umudum yok bu piyasadan ;D
Klasik eski minecraft sunucularını tek seven benim galiba , ben bu piyasaya 2016-2017 zamanında girdim ve okul arkadaşlarımla normal bi survival sunucusunda oynardık kaktüs farm yapmak filan ama şuan o tadı yakalayabilecegim bir sunucu yok , yenilikleri sevmememin sebebi minecraft sürekli güncelleme alıyor ve hızına yetişmek imkansız 1.16 sunucuya başladın 1 ay sonra 1.18e geçiş 1 ay sonra 1.19 geçiş , oynarken tedirginlik yaratıyor birde üst sürümlerin oyun performansı gittikçe azalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl