S
SILIK
Ziyaretçi
MrSpy#0112
FurkanÖzcan#6347
İhtiyacınız olunca beklerim o zaman.Harika bir tasarım. İhtiyacım olsa kesinlikle size yaptırırdım. İyi Çalışmalar...
Bunu kesin olarak belirtmeniz harika hissettiriyor.Muhteşem bir tasarım olmuş,sunucum olsa kesinlikle tercih ederdim başarılar dilerim.
Çekirdek türündeki bir sunucu için onları eklemenin pek uygun olmadığı düşüncesindeyim. Onlar eklendiği taktirde tasarım çok uzayacaktır. Tek oyun türü olan sunucular için ekliyorum elbette.Gayet güzel olmuş ama mesela vip satış yerleri, sunucu bilgileri falan ekleyebilirsin. Başarılar.
Sen de nice hocam.Hocam Nice Tasarım
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[DOUBLEPOST=1518114301,1518114209][/DOUBLEPOST]Nice Hocam
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
Yorumlarınız daha büyüleyici... Çok teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1518185800][/DOUBLEPOST]Güncel...Gerçekten büyüleyici olmuş. . . <3
LordOfLast#7186
Eheueheueheu. :DElinize sağlık, kesenize bereket, afiyet olsun der gibi :D
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
(Benim tasarımları geçmesede) :D
Başarılar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!