Minecraft Sunucu Tanıtım Afişi - Geri Dönüş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SILIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.141
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SILIK

Ziyaretçi
Bu işlere tam anlamıyla bir geri dönüş yapmak istedim.
Geri dönüş yaptığım gibi ilk yaptığım tasarım bu oldu. Önerilerini almayı çok isterim.

792d9761700491.5a774e8531a08.jpg

Harika bir tasarım. İhtiyacım olsa kesinlikle size yaptırırdım. İyi Çalışmalar...

Muhteşem bir tasarım olmuş,sunucum olsa kesinlikle tercih ederdim başarılar dilerim.

Gayet güzel olmuş ama mesela vip satış yerleri, sunucu bilgileri falan ekleyebilirsin. Başarılar.

Harika bir tasarım. İhtiyacım olsa kesinlikle size yaptırırdım. İyi Çalışmalar...
İhtiyacınız olunca beklerim o zaman.

Muhteşem bir tasarım olmuş,sunucum olsa kesinlikle tercih ederdim başarılar dilerim.
Bunu kesin olarak belirtmeniz harika hissettiriyor.

Gayet güzel olmuş ama mesela vip satış yerleri, sunucu bilgileri falan ekleyebilirsin. Başarılar.
Çekirdek türündeki bir sunucu için onları eklemenin pek uygun olmadığı düşüncesindeyim. Onlar eklendiği taktirde tasarım çok uzayacaktır. Tek oyun türü olan sunucular için ekliyorum elbette.

Hocam Nice Tasarım
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[DOUBLEPOST=1518114301,1518114209][/DOUBLEPOST]Nice Hocam
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9619577634866.jpg

Gerçekten büyüleyici olmuş. . . <3

Hocam Nice Tasarım
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[DOUBLEPOST=1518114301,1518114209][/DOUBLEPOST]Nice Hocam
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9619577634866.jpg
Sen de nice hocam.

Gerçekten büyüleyici olmuş. . . <3
Yorumlarınız daha büyüleyici... Çok teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1518185800][/DOUBLEPOST]Güncel...

Emir, Emir, Emir. Ellerine sağlık.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Elinize sağlık, kesenize bereket, afiyet olsun der gibi :D
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
(Benim tasarımları geçmesede) :D
Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl