Minecraft Sunucu Sektörü Düzeliyor Mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de olan Minecraft sunucularının 1.8 sürümünden ziyade daha üst sürümlere yükseldiğini fark ettim. (En azından tutan sunucuların üst sürümlerde olduğunu gördüm.) Sizce Türkiye'de yavaştan bu Minecraft sunucu sektörü düzeliyor mu? (Bence yavaştan olsa da küçük bir düzelme var.) Sizlerin de yorumlarını almayı çok isterim ☺️ ☕

sunucu.jpg

Ben hayla 1.8 sunucularını diğerlerinden daha fazla seviyorum. Bunun sebebi o eski 1.8 faction sunucularının içimi ısıtması olabilir. Gerçi artık o sıcaklığı hiçbir sunucuda bulamıyorum.

Ben hayla 1.8 sunucularını diğerlerinden daha fazla seviyorum. Bunun sebebi o eski 1.8 faction sunucularının içimi ısıtması olabilir. Gerçi artık o sıcaklığı hiçbir sunucuda bulamıyorum.
Ben de sana katılıyorum 1.8'i çok seviyorum. Bu arada umarım düzeliyordur eskidekiler gibi olursa çok iyi olur :)

Ben de sana katılıyorum 1.8'i çok seviyorum. Bu arada umarım düzeliyordur eskidekiler gibi olursa çok iyi olur :)
Boşuna ümid etme o eski kitle olmadan olmaz.O zamanlar okuldan gelir gelmez girdiğin sunucular ve orda lapis kazıp kale vs yapan o eski dostluklar olmadan o sıcaklığı bulmak olanaksızç

Boşuna ümid etme o eski kitle olmadan olmaz.O zamanlar okuldan gelir gelmez girdiğin sunucular ve orda lapis kazıp kale vs yapan o eski dostluklar olmadan o sıcaklığı bulmak olanaksızç
Klan savaşları, klan baseleri... Çok güzel günlerdi.

Ben hayla 1.8 sunucularını diğerlerinden daha fazla seviyorum. Bunun sebebi o eski 1.8 faction sunucularının içimi ısıtması olabilir. Gerçi artık o sıcaklığı hiçbir sunucuda bulamıyorum.​

O dediğin ortamı 2014 yılından sonra kaybettik. Dediğin gibi artık o sıcaklığı da hiçbir sunucuda bulamıyoruz :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl