- Elmaslar
- 350
- Discord İzni

- Minecraft
- Ancienty
Discord:
ancienty
Nasıl kendi görüşüm olmuyor, sevmedim, başarılı değil işte. Gerçekten boş yapıyorsun şuan.Yorumun için teşekkürler. Geliştirmeye devam edeceğim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
" gerçi seninse yine *çok* başarılı değil. " bunu yazdığında kendi görüşün olmuyor. Bunu çocukluğuna veriyorum. Kendi görüşünü şu şöyle yapılabilir veya kötü olmuş nedeni şudur... Diye açıklarsın. Fakat sen diyorsun ki "bu senin olduğu için berbat bir tasarım". Şikayet edilmen gayet normal. Umarım ileride anlarsın. Fakat ben seni şimdiden uyarıyorum. Herkese böyle ters ters, boş boş yazarsan... Sunucuna saldırı da yersin, başka şekilde cezalandırmada alırsın.
"bu senin olduğu için berbat bir tasarım" böyle bir şey demedim, hiçbir yerde berbat veya "sen yaptığın için" yazmıyor, gerçekten nerenle okuyorsun mesajlarımı anlamış değilim.
" Şikayet edilmen gayet normal. " hayır değil, kendi görüşümü belirttim, hiçbir kuralda konu sahibine karşı kendi görüşünüzü belirtemezsiniz yazmıyor.
" Fakat ben seni şimdiden uyarıyorum. Herkese böyle ters ters, boş boş yazarsan... Sunucuna saldırı da yersin, başka şekilde cezalandırmada alırsın. " Sunucuma gelip bug arayan bir kişiden gayet güzel cevaplar evet. (:
"Sana o açığı bildirmeyeceğim" gayet güzel, forumdan boş yaptığı yetmiyor gibi konuyla hiçbir alakası olmayan sunucuma girip bug arayan bir varlıksın, bir şey demiyorum.
"Discord chat'e alıyorum bütün yazışmaları" loglardan baktığım zaman durumun bu olmadığını, teker teker hepsini kopyalayıp attığını görebiliyorum, yanlışlıkla chate yazmışsın çünkü birkaç tanesini. (:
"O açığı size bildirmiyorum, belki yazdıklarınızdan bir ders çıkarırsınız diye" Gerçekten gülünç bir kişiliğin var, zamanında hiç kötü yorum almamış, yaptığı işleri beğenmeyen bir kişiyle bile karşılaşmamış olduğunu düşünüyorum.
Bunları yazıp hemen ardından beni engellemen de hiç etik bir davranış değil, neyse ben daha fazla efor sarfetmeyeceğim, üstüme çıkmayı deneme, çıkamazsın, haksızsın.
İyi forumlar dilerim.
Moderatör tarafından düzenlendi: