Ücretsiz Minecraft Spirit Banner

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mainmup4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.720
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumun için teşekkürler. Geliştirmeye devam edeceğim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

" gerçi seninse yine *çok* başarılı değil. " bunu yazdığında kendi görüşün olmuyor. Bunu çocukluğuna veriyorum. Kendi görüşünü şu şöyle yapılabilir veya kötü olmuş nedeni şudur... Diye açıklarsın. Fakat sen diyorsun ki "bu senin olduğu için berbat bir tasarım". Şikayet edilmen gayet normal. Umarım ileride anlarsın. Fakat ben seni şimdiden uyarıyorum. Herkese böyle ters ters, boş boş yazarsan... Sunucuna saldırı da yersin, başka şekilde cezalandırmada alırsın.
Nasıl kendi görüşüm olmuyor, sevmedim, başarılı değil işte. Gerçekten boş yapıyorsun şuan.
"bu senin olduğu için berbat bir tasarım" böyle bir şey demedim, hiçbir yerde berbat veya "sen yaptığın için" yazmıyor, gerçekten nerenle okuyorsun mesajlarımı anlamış değilim.
" Şikayet edilmen gayet normal. " hayır değil, kendi görüşümü belirttim, hiçbir kuralda konu sahibine karşı kendi görüşünüzü belirtemezsiniz yazmıyor.
" Fakat ben seni şimdiden uyarıyorum. Herkese böyle ters ters, boş boş yazarsan... Sunucuna saldırı da yersin, başka şekilde cezalandırmada alırsın. " Sunucuma gelip bug arayan bir kişiden gayet güzel cevaplar evet. (:

Screenshot_4.png

"Sana o açığı bildirmeyeceğim" gayet güzel, forumdan boş yaptığı yetmiyor gibi konuyla hiçbir alakası olmayan sunucuma girip bug arayan bir varlıksın, bir şey demiyorum.

"Discord chat'e alıyorum bütün yazışmaları" loglardan baktığım zaman durumun bu olmadığını, teker teker hepsini kopyalayıp attığını görebiliyorum, yanlışlıkla chate yazmışsın çünkü birkaç tanesini. (:

"O açığı size bildirmiyorum, belki yazdıklarınızdan bir ders çıkarırsınız diye" Gerçekten gülünç bir kişiliğin var, zamanında hiç kötü yorum almamış, yaptığı işleri beğenmeyen bir kişiyle bile karşılaşmamış olduğunu düşünüyorum.

Bunları yazıp hemen ardından beni engellemen de hiç etik bir davranış değil, neyse ben daha fazla efor sarfetmeyeceğim, üstüme çıkmayı deneme, çıkamazsın, haksızsın.
İyi forumlar dilerim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Nasıl kendi görüşüm olmuyor, sevmedim, başarılı değil işte. Gerçekten boş yapıyorsun şuan.
"bu senin olduğu için berbat bir tasarım" böyle bir şey demedim, hiçbir yerde berbat veya "sen yaptığın için" yazmıyor, gerçekten nerenle okuyorsun mesajlarımı anlamış değilim.
" Şikayet edilmen gayet normal. " hayır değil, kendi görüşümü belirttim, hiçbir kuralda konu sahibine karşı kendi görüşünüzü belirtemezsiniz yazmıyor.
" Fakat ben seni şimdiden uyarıyorum. Herkese böyle ters ters, boş boş yazarsan... Sunucuna saldırı da yersin, başka şekilde cezalandırmada alırsın. " Sunucuma gelip bug arayan bir kişiden gayet güzel cevaplar evet. (:

Ekli dosyayı görüntüle 134374

"Sana o açığı bildirmeyeceğim" gayet güzel, forumdan boş yaptığı yetmiyor gibi konuyla hiçbir alakası olmayan sunucuma girip bug arayan bir varlıksın, bir şey demiyorum.

"Discord chat'e alıyorum bütün yazışmaları" loglardan baktığım zaman durumun bu olmadığını, teker teker hepsini kopyalayıp attığını görebiliyorum, yanlışlıkla chate yazmışsın çünkü birkaç tanesini. (:

"O açığı size bildirmiyorum, belki yazdıklarınızdan bir ders çıkarırsınız diye" Gerçekten gülünç bir kişiliğin var, zamanında hiç kötü yorum almamış, yaptığı işleri beğenmeyen bir kişiyle bile karşılaşmamış ve ailesi tarafından çok şımartılan birisi olduğunu düşünüyorum.

Bunları yazıp hemen ardından beni engellemen de hiç etik bir davranış değil, neyse ben daha fazla efor sarfetmeyeceğim, üstüme çıkmayı deneme, çıkamazsın, haksızsın.
İyi forumlar dilerim.
- Yazdığın metni alıp kopyalayıp sana yapıştırıyorum ve bu yazı benim değil diyerek nerenle okuyorsun demek...
- Tasarıma bakmayıp direkt olarak o tasarımı yapan kişiyi kötülemen kendi görüşün olmuyor.
- Sunucuna gelip bir bug aramıyorum. Sunucunda bir açık var ve onu bildiriyorum sana. Bunu düzeltmek yerine gelip buraya laf atmaya çalışıyorsun.
- Sohbete tek tek mi yazmışım? Komikmiş gerçekten. Birilerinin hacker veya yazılımcı olduğunu unutuyorsun.
- Ailevi laf atıyorsun. Senin için gereğini yapacağım.
- Seni engellemedim, sunucuna gelip yazdım ve çıktım. Biraz kontrol et. Discord'u kullanmayı bile bilmeden buraya gelip laga luga yapıyorsun.

O sunucuya sahip çıkman dileğiyle...

Oğlum ben seni nerede kötüledim, tasarıma kötü dedim, sana bir şey demedim ben, neden anlamıyorsun şunu, sana berbatsın, sen yaptığın için kötü demedim, beğenmedim, kötü işte başarısız neden inatla sana kötüsün demişim gibi triplere giriyorsun.
Siyah şapkalı heykır abim özür dilerim
" gerçi seninse yine *çok* başarılı değil. " böyle yazıyorsun. Yani konuyla alaklı değil. Beni kötülüyorsun. Bu bir kendi görüşün değil. Neden bilmiyorum ama kin beslemişsin. Oğlumlu konuşuyorsun. Sen karşında kim var sanıyorsun? Hitaplarına ve konuşmana dikkat et. Birde sen itsjerryandharry'de moderatörsün. Yazık cidden. O sunucuya da başarılar diliyorum. Senin gibi üyeleri moderatör yapıyorlar çünkü başka ücretsiz çalışan bulamıyorlar :) Sunucuya ve sana acıyorum.

" gerçi seninse yine *çok* başarılı değil. " böyle yazıyorsun. Yani konuyla alaklı değil. Beni kötülüyorsun. Bu bir kendi görüşün değil. Neden bilmiyorum ama kin beslemişsin. Oğlumlu konuşuyorsun. Sen karşında kim var sanıyorsun? Hitaplarına ve konuşmana dikkat et. Birde sen itsjerryandharry'de moderatörsün. Yazık cidden. O sunucuya da başarılar diliyorum. Senin gibi üyeleri moderatör yapıyorlar çünkü başka ücretsiz çalışan bulamıyorlar :) Sunucuya ve sana acıyorum.
Seni nasıl kötülüyorum olum, senin değilse tasarımın geri kalanı güzel değil, rig senin ise rigle birlikte yine çok güzel değil demekti amacım, neden inatla anlamıyorsun? Gayet kendi görüşüm bu arada, gereksiz polemğige girmeyi deniyorsun. Oğlumlu olumlu konuşurum, hitap şeklimi beğenmiyorsan benimle konuşmazsın, bu kadar basit. Nerede hangi yetkide bulunduğum seni bir gram alakadar etmez, önce konuyla alakam olmayan sunucumu sonra da konuyla hiçbir şekilde alakası olmayan jerry&harry'de yetkili olmamdan bahsettin, gerçekten garip. Yazık denecek hiçbir durum yok ortada, anlamadığın için sana yazık aslında. Hobi olarak yapılan bir işten kazanç beklemiyorum, benim gibi üyelerden kastın ortalamanın bayağı bir üstü İngilizce ise evet haklısın, kime acıyıp acımadığın da beni hiç ilgilendirmiyor, umrumda değil.

Durumu anlamıyorsun ve inatla kendi düşündüğün gibi olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun ki öyle değil, bu kanıtlama çabanın içine de konuyla, mesajımla, seninle hiçbir alakası olmayan bilgilerimi ekliyorsun.
Yolunda başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl