Ücretsiz Minecraft Spirit Banner

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mainmup4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.720
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mainmup4

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
25
MINEPAY adlı sunucu var mı bilmiyorum. Adres ve isim düşündüm ve böyle bir şey koymak istedim. Böyle bir web site mevcut değil boşuna siteye gitmeyiniz.

Hey, senin için bir banner hazırladım ve kullanman dileğiyle...

Spirit Banner.png

Tasarımı .png olarak indirebilirsiniz veya kaynak dosyayı istiyorsanız Discord yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Discord: Reayot#6196

Youtube videosu çeken arkadaşlar açısından son derece güzel bir paylaşım olmuş ki şahsen çok beğendim. Elinize ve emeğinize sağlık ;) <3

Kullanılabilir, güzel olmuş. Ellerine sağlık. 2312

Bir wallpaperin üstüne yazılmış 3 sade text gibi duruyor.

Bir wallpaperin üstüne yazılmış 3 sade text gibi duruyor.
Doğrudur. Arka plana efektler ekleyip yazı yazdım. Fakat tasarımcının zaten olayı budur. Bir kaç malzemeyi yanına alır ve onları birleştirip bir şeyler yapmaya çalışır. Ben bir tasarımcı değilim. Yanıma bir kaç malzeme alıp onları birleştirip, kendim bir şeyler katıp özgün bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Kendi arka plan görselimi yapmam mantıksız olacağını düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Doğrudur. Arka plana efektler ekleyip yazı yazdım. Fakat tasarımcının zaten olayı budur. Bir kaç malzemeyi yanına alır ve onları birleştirip bir şeyler yapmaya çalışır. Ben bir tasarımcı değilim. Yanıma bir kaç malzeme alıp onları birleştirip, kendim bir şeyler katıp özgün bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Kendi arka plan görselimi yapmam mantıksız olacağını düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Tasarımı yanlış anlamışsın. Tasarımcının olayı malzemelerle ortaya bir şey çıkartmak değildir. Tasarımcının olayı yeri geldiğinde yaratıcı fikirlerle kendi malzemelerini de oluşturmaktır ve farklı bir ürün ortaya koymaktır. Website tasarlayan insanlar sence hazır malzemelerle mi tasarlıyor ?

Tasarımı yanlış anlamışsın. Tasarımcının olayı malzemelerle ortaya bir şey çıkartmak değildir. Tasarımcının olayı yeri geldiğinde yaratıcı fikirlerle kendi malzemelerini de oluşturmaktır ve farklı bir ürün ortaya koymaktır. Website tasarlayan insanlar sence hazır malzemelerle mi tasarlıyor ?
Kullandıkları ikonlar ve arka plan görsellerini hazır alarak yaratıcı bir tasarım sergiliyorlar. Benim yaptığım gibi bir menü tasarlıyor ve siteyi belirli parçalara bölerek onları malzemeleriyle tamamlıyor. Yapılan işlem efekt eklemek, yazı eklemek, yaratıcı olarak neyi nereye koyacağını bilmesi.

- Herkes böyle değildir. Bazı tasarımcılar kendileri bir şeyler yaratır. Örneğin, bir arka plan görseli veya ikon yaratır.

Rig vesaire senin değilse çok başarılı bir tasarım değil, gerçi seninse yine *çok* başarılı değil. Ücretsiz paylaşılan bir tasarım olduğunun farkındayım, eline sağlık.

Rig vesaire senin değilse çok başarılı bir tasarım değil, gerçi seninse yine *çok* başarılı değil. Ücretsiz paylaşılan bir tasarım olduğunun farkındayım, eline sağlık.
Merhaba. Bu yorumunuzu şikayet ediyorum. Hem konuyu kötüleyip hemde " gerçi seninse yine *çok* başarılı değil " bunu yazmanız hiç hoş bir şey değil. Yinede yorumunuz için teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim.

Merhaba. Bu yorumunuzu şikayet ediyorum. Hem konuyu kötüleyip hemde " gerçi seninse yine *çok* başarılı değil " bunu yazmanız hiç hoş bir şey değil. Yinede yorumunuz için teşekkürler.

Teşekkür ederim.

Tam olarak kendi görüşümü belirtmenin neresi şikayet edilebilesi bir durum bana açıklar mısın, bir de kaldırmışlar yorumu gerçekten. Yorumu kaldıran moderatörlerin acemiliğine veriyorum bunu, gerçekten garip bir durum.

Çok fazla klasik olmuş sanki geliştirebilirsin

Çok fazla klasik olmuş sanki geliştirebilirsin
Yorumun için teşekkürler. Geliştirmeye devam edeceğim.

Tam olarak kendi görüşümü belirtmenin neresi şikayet edilebilesi bir durum bana açıklar mısın, bir de kaldırmışlar yorumu gerçekten. Yorumu kaldıran moderatörlerin acemiliğine veriyorum bunu, gerçekten garip bir durum.
" gerçi seninse yine *çok* başarılı değil. " bunu yazdığında kendi görüşün olmuyor. Bunu çocukluğuna veriyorum. Kendi görüşünü şu şöyle yapılabilir veya kötü olmuş nedeni şudur... Diye açıklarsın. Fakat sen diyorsun ki "bu senin olduğu için berbat bir tasarım". Şikayet edilmen gayet normal. Umarım ileride anlarsın. Fakat ben seni şimdiden uyarıyorum. Herkese böyle ters ters, boş boş yazarsan... Sunucuna saldırı da yersin, başka şekilde cezalandırmada alırsın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl