Tanıtım Minecraft Spigot xNzaa PvP+Map Plugin Paketi 1.8.X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xNzaa yı Görünce Bi An xNeza Zannettim :D (Benim Paketimdeki Sistem). Denemedim Ama Alıntılar Var Paketimden Belirtsen Sevinirim. Belirtmezsende Canın Sağolsun Zaten 2-3 Şey Nolcak :D Bence 42 Plugin Gereksiz Ve Fazla Olmuş Daha Az Pluginle Halledebilirdin. Paketi Server Dosyaları İle Paylaşman Güzel Fikir. Skriptleri Ayrı Ayrı Değilde Aynı Skripte Ekleyebilirdin. Ve Bu İşlerde Yeni Olmalısın Çünkü Herşeyi Aynı Aldığın Gibi Koymuşun (Skriptte). RandomDisguise Plugini Koyup + Skriptini Kullanmışsın. Paralı Pluginleride Silmelisin Sadece AAC Ve FeatherBoard İçin Paketini İndirirler. Tamam Daha Fazla Abartmiyim Bu Söylediklerimi Dikkate Alıp Ve Yapılmayan Şeyleri Yaparsan Paketin Tutar Bu Zamanlar PvP Paketi Pek Yapılmıyo Sana Güveniyorum. İyi Forumlar
FeatherBoard artık ücretsizi her yerde bi sıkıntı cıkaracagını sanmıyorum

Emre benim serverime bu paketi kurabilirmisin? Çok ihtiyacım var gerçekten kurarsan süper olur kardeşim kur serverimin ortağı ol server 6 GB mcprohosting'den aldım çok kaliteli server sınırsız slot seçeneği bile var lütfen....

Emre benim serverime bu paketi kurabilirmisin? Çok ihtiyacım var gerçekten kurarsan süper olur kardeşim kur serverimin ortağı ol server 6 GB mcprohosting'den aldım çok kaliteli server sınırsız slot seçeneği bile var lütfen....
Kardeşim özele gel kurayım yardımcı olayım?

Sohbet Kapatıldı Yazıyor Ne Yazmamız Lazım?[DOUBLEPOST=1465424297,1465421880][/DOUBLEPOST]Ve Marketde Hiç Birşey Yok!

Bu Chat ...... Tarafından Susturuldu Diyo

@EmirYLMZ Bi El At Bea Rahmetli Yerinde Ters Döndü

Kardeşim bana pl paketi map lazım istersende hazırlayabilrsn seni admin yapariz serverimizde

Chatı nasıl açıyoruz ?

benim sunucum için faction plugin paketi lazım en yakın zamanda paylaşırsan sevinirim iyi forumlar

Güzel bir pakete benziyor. 1.8 ayrı bi güzelliği v2'sini yapmalısın bence. Başarılar.

inanılmaz bi paket 1.8 için harika bir uyumu var :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl