Evet Sayın Mc-Tr Kullanıcıları Bugin Sizlere Kendi Hazırlamış Olduğum xNzaa PvP Plugin Paketini Vereceğim
Umarım Beğenirsiniz Yorumlarınızı Bekliyorum....
![]()
Paket Özellikleri
![]()
FNS birleştirme engelli
Hatasız bugsuz
Chat temizligi için ölüm öldürme , giris çıkış eklentisi
Adam öldürünce Elmas eklentisi
Ayarlı vip özellikleri
42 Adet ayarlıDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ayarlı GroupManager
Tüm taglar düzenli ve göze batmayacak şekilde.
Komut açıklarının %95'i kapatıldı.
Geliştirilen-Türkçeleştirilen Ve Düzenlenen Essentials Eklentisi (Tüm Komutlar Türkçe)
/sohbetitemizle ile tüm chat'ı temizleyebilme
/sohbetimitemizle ile kendi sohbetini temizleyebilme
Düzenlenen Ve Geliştirilen Kayıt-Giriş Sistemi
![]()
Eklenti Listesi
Ekli dosyayı görüntüle 3048
![]()
Pluginler
Ekli dosyayı görüntüle 3059
![]()
Oyuna Giriş Motd'u
Ekli dosyayı görüntüle 3049
![]()
Motd
Ekli dosyayı görüntüle 3051
![]()
Yetkiler
Oyuncu
Ekli dosyayı görüntüle 3050
GoldDonor
Ekli dosyayı görüntüle 3052
PlatinumDonor
Ekli dosyayı görüntüle 3053
DiamondDonor
Ekli dosyayı görüntüle 3054
YouTube
Ekli dosyayı görüntüle 3055
Kurucu
Ekli dosyayı görüntüle 3056
Admin
Ekli dosyayı görüntüle 3060
Sr.Admin
Ekli dosyayı görüntüle 3057
Mod
Ekli dosyayı görüntüle 3058
![]()
Tab Mesajı
Ekli dosyayı görüntüle 3061
![]()
FeatherBoard
Ekli dosyayı görüntüle 3062
![]()
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
BloodyX#4069
Bu link e tıkladığımda bir dosya gelmiyor ne yapabilirim?Beyler ölü konuyu mesaj atmayınız uyarı alacaksınız. Plugin paketi yedeği buldum bende var ben paylaşırım beyler beğenmeyi unutmayın.
BloodyX#4069
Bu link e tıkladığımda bir dosya gelmiyor ne yapabilirim?
Linkte sıkıntı yok indirdiğimde farklı bir şey geliyor onuda yaptım ama paketi vermedi?Ekli dosyayı görüntüle 6073 Eminmisin link çalışıyor
Tabiki[DOUBLEPOST=1480430280,1480429465][/DOUBLEPOST]Bana skype den ulaşır mısınız. thegamelife_hd
İstek yolladım ama kabul etmenizi bekliyorum payday789Bana skype den ulaşır mısınız. thegamelife_hd
ABİ BANA PLUGİN VERİN MCTR DİE Bİ SERVER AÇICAM SİZLE ORTAK ÇALIŞCAMgüzel paket başarılar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!