Çözüldü Minecraft SpainPvP ya da Badlion ArenaPvP Skript Nasıl Yapılır Yardım Edermisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emir577

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Merhaba ben serverimde badliondaki kılıça tıklayıp 1vs1 girme istiyorum ama skript ile ya da spainpvp deki stick'e tıklayıp girme istiyorum birisi bana skripti yazıp atabilirmi atanın şimdiden Allah Razı Olsun ben badlion daki kılıç daki yapabilen varsa atsın yada spain deki stick'e tıklayıp girmeyi atsın Pls Skript olsun

Skriptle çok zor olacağını düşünüyorum lagda çok olur, o yüzden şu plugin işinize yarıyabilir:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ben plugin istemiyoeum skript olsun![DOUBLEPOST=1516379299,1516379233][/DOUBLEPOST]Ben plugin istemiyoeum skript olsun! Bide o spigotmc calismiyor ! Çslisda calismasada umumda degil ben skrpit istiyorum

Ben plugin istemiyoeum skript olsun![DOUBLEPOST=1516379299,1516379233][/DOUBLEPOST]Ben plugin istemiyoeum skript olsun! Bide o spigotmc calismiyor ! Çslisda calismasada umumda degil ben skrpit istiyorum
O paralı bir eklentidir. Ayrıca kimsenin o kadar kodu yazıp ücretsiz atıcağını düşünmüyorum.

O zmn bana neden parali plugin atiyo ben para vermek istemiyorum

Ben kaliteli sunucu olmasini ostiyorum dedim mi?

Skript olarak ücret karşılığı talep etmeyen bulamazsın.
Ancak belirli bir miktar ücret karşılığı yaptırabilirsin.
Bana PM atabilirsin :)

istediğiniz bu sanırım.

NOT: ALINTIDIR

Güzel Olmuş Eline Sağlık

Badlion daki feather board skriptini nerden bulabilirim okugin demeyin skript olsu n pls[DOUBLEPOST=1516472732,1516472695][/DOUBLEPOST]Badlion daki feather board skriptini nerden bulabilirim okugin demeyin skript olsu n pls

Badlion daki feather board skriptini nerden bulabilirim okugin demeyin skript olsu n pls[DOUBLEPOST=1516472732,1516472695][/DOUBLEPOST]Badlion daki feather board skriptini nerden bulabilirim okugin demeyin skript olsu n pls
Skript lag yapar kardeşim, ve bunu konu açarak belirtebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl