Çözüldü Minecraft Sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 'BuraK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.338
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'BuraK

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
164
Minecraft
Bisquit_o
Minecrafta alt taba inince 1 2 yanıt vermiyor yada donuyor sebebi nedir çözemedim daha yardım ederseniz sevinirim

sistem :
intel core i3 4130
12 gb ram
gt 730
ssd 500mb o / 550mb y​

Görev yöneticisi ile ram kullanımına bakarmısın?

Minecrafta alt taba inince 1 2 yanıt vermiyor yada donuyor sebebi nedir çözemedim daha yardım ederseniz sevinirim

sistem :
intel core i3 4130
12 gb ram
gt 730
ssd 500mb o / 550mb y​
Dostum işlemcin biraz düşük ve bilgisayarına indirdiğin gereksiz dosyaları veya resimleri silebilirsin. Ram ne kadar yüksek olursa olsun, işlemcin kötüyse sorun hep olur. Sana dediğim işlemleri uygula PC biraz daha hızlanır

1- Windows+R ye temp yazıp herşeyi silin
2- Windows+R ye %temp% yazıp her şeyi silin
3-İndirmelere girip gereksiz dosyaları silin

Dostum işlemcin biraz düşük ve bilgisayarına indirdiğin gereksiz dosyaları veya resimleri silebilirsin. Ram ne kadar yüksek olursa olsun, işlemcin kötüyse sorun hep olur. Sana dediğim işlemleri uygula PC biraz daha hızlanır

1- Windows+R ye temp yazıp herşeyi silin
2- Windows+R ye %temp% yazıp her şeyi silin
3-İndirmelere girip gereksiz dosyaları silin
csgo olsun gta v olsun alt taba inince sorun yok sadece mc de oluyor

Daha demin alt taba indim diye gene 6 gb ram kullanmaya başladı ?
İşlemci ve depolamanız çok kullanıyor ise olabilir arkada yüksek çözünürlükte video oynatıyorsanız olabilir. İşlemci çok harcayan bir program açıksa olabilir.

İşlemci ve depolamanız çok kullanıyor ise olabilir arkada yüksek çözünürlükte video oynatıyorsanız olabilir. İşlemci çok harcayan bir program açıksa olabilir.
sadece minecraftta yaşıyorum bu sorunu csgo gta v pubg onlarda yok bu sorun

sadece minecraftta yaşıyorum bu sorunu csgo gta v pubg onlarda yok bu sorun
MAX FPS Seçeneğini montitörünüz kaç hz ise o kadar yapın normalde 60 oluyor daha fazla yaparsanız bilgisayarınız daha çok yorulacaktır o yüzden olabilir.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl