rami çok fazla kullanıyor minecraft geri kalan ram boştaGörev yöneticisi ile ram kullanımına bakarmısın?
Görev yöneticisi ile ram kullanımına bakarmısın?
EmreSHN#4551
Dostum işlemcin biraz düşük ve bilgisayarına indirdiğin gereksiz dosyaları veya resimleri silebilirsin. Ram ne kadar yüksek olursa olsun, işlemcin kötüyse sorun hep olur. Sana dediğim işlemleri uygula PC biraz daha hızlanırMinecrafta alt taba inince 1 2 yanıt vermiyor yada donuyor sebebi nedir çözemedim daha yardım ederseniz sevinirim
sistem :
intel core i3 4130
12 gb ram
gt 730
ssd 500mb o / 550mb y
csgo olsun gta v olsun alt taba inince sorun yok sadece mc de oluyorDostum işlemcin biraz düşük ve bilgisayarına indirdiğin gereksiz dosyaları veya resimleri silebilirsin. Ram ne kadar yüksek olursa olsun, işlemcin kötüyse sorun hep olur. Sana dediğim işlemleri uygula PC biraz daha hızlanır
1- Windows+R ye temp yazıp herşeyi silin
2- Windows+R ye %temp% yazıp her şeyi silin
3-İndirmelere girip gereksiz dosyaları silin
İşlemci ve depolamanız çok kullanıyor ise olabilir arkada yüksek çözünürlükte video oynatıyorsanız olabilir. İşlemci çok harcayan bir program açıksa olabilir.Daha demin alt taba indim diye gene 6 gb ram kullanmaya başladı ?
sadece minecraftta yaşıyorum bu sorunu csgo gta v pubg onlarda yok bu sorunİşlemci ve depolamanız çok kullanıyor ise olabilir arkada yüksek çözünürlükte video oynatıyorsanız olabilir. İşlemci çok harcayan bir program açıksa olabilir.
Minecrafta 4gb ram vermeyi denermisin? Olmazsa Java sorunludur.sadece minecraftta yaşıyorum bu sorunu csgo gta v pubg onlarda yok bu sorun
evet windows 10Bilgisayarın Windows 10'mu ?
verdim gene aynıMinecrafta 4gb ram vermeyi denermisin? Olmazsa Java sorunludur.
MAX FPS Seçeneğini montitörünüz kaç hz ise o kadar yapın normalde 60 oluyor daha fazla yaparsanız bilgisayarınız daha çok yorulacaktır o yüzden olabilir.sadece minecraftta yaşıyorum bu sorunu csgo gta v pubg onlarda yok bu sorun
Şu anki javayı sil şunu kurverdim gene aynı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!