Yardım Minecraft sitesi için shopier

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cacana45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 40

cacana45

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
8
Minecraft
cacana45

Discord:

cacana45

Minecraft sitemde vipler satış ve kredi yüklemek için shopier kullanmak istiyorum shopier güvenilir satış yapılırmı alıcı için fatura dekont verirmi nelere dikkat etmem gerekiyor nasıl güvenilir sorunsuz bir şekilde kullanabilirim shopieri

Minecraft sitemde vipler satış ve kredi yüklemek için shopier kullanmak istiyorum shopier güvenilir satış yapılırmı alıcı için fatura dekont verirmi nelere dikkat etmem gerekiyor nasıl güvenilir sorunsuz bir şekilde kullanabilirim shopieri
evet güvenilirdir sizin ad soyad ve bilgilerinizi fatura haline getirip dekontta gösterir aynı zamanda fatura kesmiş olur.

evet güvenilirdir sizin ad soyad ve bilgilerinizi fatura haline getirip dekontta gösterir aynı zamanda fatura kesmiş olur.
peki nelere dikkat etmeliyim bir sorun çıkarmı veya bir sorun çıkma durumunda ne olur ne yapmam lazım

birde ad soyad net bir şekilde çıkıyormu onu sunucunun adı felan yapsak hani bir sunucu kurucununun ad soyadı çıkması bilmiyorum bir sorun yaratırmı

birde ad soyad net bir şekilde çıkıyormu onu sunucunun adı felan yapsak hani bir sunucu kurucununun ad soyadı çıkması bilmiyorum bir sorun yaratırmı
asla yapamassınız hatta adresiniz t cnumranız bile faturaya dahil edilir devlet politikaları
peki nelere dikkat etmeliyim bir sorun çıkarmı veya bir sorun çıkma durumunda ne olur ne yapmam lazım
ne türlü sorun? sorun çıkarsa shopier destek yardım eder.

başka bi ihtimal maalesef +30 online yok ise shopier ama +30 online yaptıktan sonra ise paywanta başvuru yapabilirsiniz

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl