mustafa_8907
evet güvenilirdir sizin ad soyad ve bilgilerinizi fatura haline getirip dekontta gösterir aynı zamanda fatura kesmiş olur.Minecraft sitemde vipler satış ve kredi yüklemek için shopier kullanmak istiyorum shopier güvenilir satış yapılırmı alıcı için fatura dekont verirmi nelere dikkat etmem gerekiyor nasıl güvenilir sorunsuz bir şekilde kullanabilirim shopieri
cacana45
peki nelere dikkat etmeliyim bir sorun çıkarmı veya bir sorun çıkma durumunda ne olur ne yapmam lazımevet güvenilirdir sizin ad soyad ve bilgilerinizi fatura haline getirip dekontta gösterir aynı zamanda fatura kesmiş olur.
cacana45
birde ad soyad net bir şekilde çıkıyormu onu sunucunun adı felan yapsak hani bir sunucu kurucununun ad soyadı çıkması bilmiyorum bir sorun yaratırmıevet güvenilirdir sizin ad soyad ve bilgilerinizi fatura haline getirip dekontta gösterir aynı zamanda fatura kesmiş olur.
mustafa_8907
asla yapamassınız hatta adresiniz t cnumranız bile faturaya dahil edilir devlet politikalarıbirde ad soyad net bir şekilde çıkıyormu onu sunucunun adı felan yapsak hani bir sunucu kurucununun ad soyadı çıkması bilmiyorum bir sorun yaratırmı
ne türlü sorun? sorun çıkarsa shopier destek yardım eder.peki nelere dikkat etmeliyim bir sorun çıkarmı veya bir sorun çıkma durumunda ne olur ne yapmam lazım
xtaf_
başka bi ihtimal maalesef +30 online yok ise shopier ama +30 online yaptıktan sonra ise paywanta başvuru yapabilirsinizMinecraft sitemde vipler satış ve kredi yüklemek için shopier kullanmak istiyorum shopier güvenilir satış yapılırmı alıcı için fatura dekont verirmi nelere dikkat etmem gerekiyor nasıl güvenilir sorunsuz bir şekilde kullanabilirim shopieri
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!