Çözüldü Minecraft Server

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Burak1kral İnsanları küçümsemen yanlış. Heves etmiş muhtemelen eğer kafasına koyarsa açar ve bu fikirden vaz geçirmek kimseye düşmez. Bizden bir öneri istiyor bizde öneri doğrultusunda yanıtlar veriyoruz. Yani bize düşen bir şey varsa o da arkadaşa en az nasıl zarar gelir onu sağlamak.

Ohaaa!! Zaten forumda tek akıllı senin zeka sana agırlık yapmıyormu?? Zaten bizde onları akıl edememişdik sen daha tecrübelsindir kesin. :WW:ES:D
Forumda ben tek akılı değilim ayrıca beni küçümsemen senin ayıbın ilk önce insanları yargılamadan kendini yarğıla ondan sonra milleti yargıla @smt287 Bakarsan sevinirim.Kendisine efendice cevap veriyoruz ama arkadaş insanları küçümsemeyi alışmış lütfen gereken yapilsin.[DOUBLEPOST=1516205205,1516205175][/DOUBLEPOST]
Ohaaa!! Zaten forumda tek akıllı senin zeka sana agırlık yapmıyormu?? Zaten bizde onları akıl edememişdik sen daha tecrübelsindir kesin. :WW:ES:D
Forumda ben tek akılı değilim ayrıca beni küçümsemen senin ayıbın ilk önce insanları yargılamadan kendini yarğıla ondan sonra milleti yargıla @smt287 Bakarsan sevinirim.Kendisine efendice cevap veriyoruz ama arkadaş insanları küçümsemeyi alışmış lütfen gereken yapilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl