- Elmaslar
- 0
- Puanlar
- 0
Çok haklısın fakat Pluginciler bu devirde ücretsiz yapan yok bütçemde fazla bişey değil pluginci isteyecek bi 15-20 tl svyi nasıl açıcağım tanıdığın biri varsa ücretsiz yapan atarmısın gerekirse svde yetki bile verebilirimKendine özgü sistemlerin olmalı. Plugin ve skriptten anlayan biri olmalı. Adalet ve düzen olmalı.
Vds den anlarım fakat batihosttan vds alınca oto panel veriyormuParanı 50TL Yap batihost.com 'dan 35TL İle 4GB Vds Sunucu Al Diğer 15TL De Plugin Paketi Yaptırmaya Çalış En Mantıklısı Budur.
VDS Olunca Panele Gerek Duymıyacaksın :DVds den anlarım fakat batihosttan vds alınca oto panel veriyormu
nedenVDS Olunca Panele Gerek Duymıyacaksın :D
Bana ulaşırsan sana yardımcı olurum her şekilde thegamelife_hd ekle.Ben server açmak istiyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir server olmalı
Elimde 40 tl bütçe var şuan
Skyblock açmayı düşünüyorum
Adam sunucu acicam diyor vip alacagım demiyor ki ???Ayrıca sunucu tutura bilir ise onun 10 katını kendi kazanır yani "genel olarak söylüyorum bazı sunucular vip alsan da bazen kötülük yapip banlıyor yani öylede çöp o para eniysi sunucu acip para kazanmak."Bak sana bir niasihat, akıl verimi :)
SERVER AÇMA GİT BÜYÜK BİR SUNUCUDA VIP SATIN AL VE O SUNUCUNUN ZIRVESİ OL!
umarım anlamışsındır. Eger açıcak olursan para zaten çöpe gidicek orası 100% sen benim dedigimi yap :)