Kurltar6699
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 6
Logolar gerçekten çok güzel türkiyede neden bu kadar çok tercih ediliyorsunuz şimdi anladım.
Logolar gerçekten çok güzel türkiyede neden bu kadar çok tercih ediliyorsunuz şimdi anladım.
Tolgu#6844
Teşekkürler. Türkiyede genel olarak müşteriler bizi tercih etmekte.Logolar gerçekten çok güzel türkiyede neden bu kadar çok tercih ediliyorsunuz şimdi anladım.
Batuhan Yenidogan#6666
Sebastian Sasuke#0001
Tolgu#6844
Son 1'aydan beri Türkiye'de abartılı şekilde logo satmıyorum bu ay 2 adet logo satıldı. Toplam Türkiye'de discord banlananlar hariç şuan 24 müşteri aktif logo hizmeti alan kendilerinin nasıl biz hizmet aldığını özelden danışabilirsiniz merak ettim doğrusu 1 'aydan beri Türkiyeye 2 satış yaptım logo hizmeti alarak ne zaman logo aldınız dediğim sözden geç teslimat yaptık size ortalama gün sayısını belirtiyoruz aksilikler olduğu zaman sizden biz özür mesajı örnek olarak geçen 1 günlük geç teslimat sonucu Normal minecraft server logo siparişi extrem olarak müşteriye teslim edildi.Bir müşteri olarak müşteri memnuniyetine önem vermeyen ve hızlı destek alamayacağınız bir ekip olarak görüyorum kendilerini. Bunu flamamdan ve şahsımdan bağımsız bir müşteri olarak gözlemledim. Verilen sözlerin ve anlaşma yaptığınız teslimatları geç hatta bazen hiç alamamanız da cabası. Bazı alanlarda çok pişman olacağınız şeyler yaşayabilirsiniz.
İyi satışlar.
Tolgu#6844
Teşekkürler logolarımız yenildi istediğiniz zaman hizmet alabilirsiniz <3Daha önceden sizden logo aldık ve çokta memnunuz. Kaliteli logolar yapan bir ekipsiniz. Yeniden almayı düşünüyoruz.
kime yenildi gibisinden bir espri yaparmışım.Teşekkürler logolarımız yenildi istediğiniz zaman hizmet alabilirsiniz <3
Tolgu#6844
Eski logo hizmetinden eser kalmadı şimdi tüm paketlere ne olursa olsun daha çok zaman ayrılıp daha iyi bir teslimat ve logo yapılıyor. Creative Spects satışlarının durması bir söz konusu değil Türkiye'de fiyatları pahlı bulma sebepleri durumdan dolayı fazla müşteri alamasakta genel olarak şuan Yurt Dışı hizmet veriyoruz. Tercihiniz için teşekkürler <3kime yenildi gibisinden bir espri yaparmışım.
çok kaliteli hizmet veriyorsunuz, umarım satışların hiç durmaz, başarılar
Sebastian Sasuke#0001
Dediğim gibi biz bir tane logo almıştık fena değidli fakat yeniden alacağız. İnşallah bu seferki daha güzel olur.Teşekkürler logolarımız yenildi istediğiniz zaman hizmet alabilirsiniz <3
Batuhan Yenidogan#6666
Son 1'aydan beri Türkiye'de abartılı şekilde logo satmıyorum bu ay 2 adet logo satıldı. Toplam Türkiye'de discord banlananlar hariç şuan 24 müşteri aktif logo hizmeti alan kendilerinin nasıl biz hizmet aldığını özelden danışabilirsiniz merak ettim doğrusu 1 'aydan beri Türkiyeye 2 satış yaptım logo hizmeti alarak ne zaman logo aldınız dediğim sözden geç teslimat yaptık size ortalama gün sayısını belirtiyoruz aksilikler olduğu zaman sizden biz özür mesajı örnek olarak geçen 1 günlük geç teslimat sonucu Normal minecraft server logo siparişi extrem olarak müşteriye teslim edildi.
https://www.mc-tr.com/konu/korku-minecraft-server-logo.71698/ | Biraz boş yorumlar yapıyorsun açıkcası aktif olarak 24 müşterime'de müşteri memnuniyeti sormamı istemezsiniz diğer takımlar gibi bir kanal açıp yazdırmıyorum ama isterseniz ki son 1 ve 2 ay müşterilerimin logo satın alan müşteri memnuniyetini sorup bu kısıma gönderebilirim. Eğer emeğin parasını karşılamazsanız ( 10 30 ) gibi teklifler yaparsanız veya sert bir çıkış veya siparişe başlamadan ücretinin tamamını ödememe gibi işlem uygularsanız tabi ki bizden bir ürün alamazsınız, İyi akşamlar.
Tolgu#6844
Tabi ki iletişime geçiyorum, HzTolgu#6844.İletişime geçer misiniz? Arda#1022 Logo detaylarını konuşmak istiyorum sipariş verme durumum var.
Tolgu#6844
MC-TR Logosundan bahsediyorsan bu konuda sen haksızsın dostum benim. Benden 1 logo istediniz ben kendim açık ve net belirttim yaptığım ilk logo kötü oldu yenisi yapacağım belirtilen anlaşmaları uygulayın bu konuda tamam dedin 2 Hafta bekledim ( Flama & Konu Etiketi ) gibi sponsorluk materyellerini teslim etmedin. Ondan sonra bir baktım ki MC-TR ayrılıp gitmişsin ve bana denilen mesajda bu logo kullanılmıyacaktır ( Flama & Konu Etiketi ) materyeller verilmiyecektir. 1 ay olur MC-TR tekrardan göz atarım ki nedense yaptığım logo kullanılıyor bunun üzerinde Yusuf Kemal ile konuşup ( Flama & Konu Etiketi ) teslim alırım.Ben size bir rakam belirtmedim yalan söylemeyin bu 1, 2.si logonun yenisini hazırlarken hiç böyle çıkışmıyordunuz hocam ne oldu burada esip gürlüyorsunuz? Tabletim yandı dediniz 1 ay bekledik, ekipteki arkadaş hasta dediniz eyvallah dedik 1 ay bekledik. Siz neden yalan yanlış bir algı yaratıyorsunuz? Bu mu sizin doğrucu ekipçiliğiniz? Ayrıca ''Boş'' yapmak nedir? Benim şahsi fikirlerim boşsa size göre bu sizin karakter yapınızdaki bir hatadır ne diyeyim...
Ayriyeten 10-30 gibi bir teklif size hiçbir zaman yapmadım. Ücret istiyorsanız sponsorluk hariç dilediğiniz ücreti verebilirim dediğim Discord mesajı halen durmakta.
Saygılar.
Batuhan Yenidogan#6666
MC-TR Logosundan bahsediyorsan bu konuda sen haksızsın dostum benim. Benden 1 logo istediniz ben kendim açık ve net belirttim yaptığım ilk logo kötü oldu yenisi yapacağım belirtilen anlaşmaları uygulayın bu konuda tamam dedin 2 Hafta bekledim ( Flama & Konu Etiketi ) gibi sponsorluk materyellerini teslim etmedin. Ondan sonra bir baktım ki MC-TR ayrılıp gitmişsin ve bana denilen mesajda bu logo kullanılmıyacaktır ( Flama & Konu Etiketi ) materyeller verilmiyecektir. 1 ay olur MC-TR tekrardan göz atarım ki nedense yaptığım logo kullanılıyor bunun üzerinde Yusuf Kemal ile konuşup ( Flama & Konu Etiketi ) teslim alırım.
X ) Meraketme yani tüm konuşmalar ayrıntılı bir şekilde bendede mevcut.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!