Rehber Minecraft Sandık Sistemi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

viskiles

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
viskiles

Discord:

viskiles

1639036316441.png

Öncelikle selam ben Viskiles ilk paylaşımım kötü olabilir kusura bakmayın.

CratesPlus Plugini'nin nasıl kullanılacağını göstereceğim ve tanıtacağım.

Rehber:İlk Önce CratesPlus plugini anahtarlı sandık sistemidir, yani sandık açma sistemidir.
Bu pluginle bir çok şey yapabilirsiniz.Mesela survival sunucusunda herhangi biryerlere anahtar gizleyip insanların anahtarı bulup kasa açması gibi bir çok şey yapabilirisiniz!

Plugin nasıl kullanılır:İlk önce plugini indirip Plugins Dosyasına atıyoruz.Sonra serverimize /reload atıyoruz.Reload atıldıktan sonra /crates create [isim] oluşturuyoruz. Oluşturduktan sonra ise /crates settings yazıp sandığınızı seçiyorsunuz.Sonra içinde kılıç olur o kılıcı çıkarıyorsunuz ve istediğiniz malzemeleri koyuyorsunuz. Sonra /crates crate [kasa isim] ile kasanızı alıyorsunuz.Anahtar Vermek için /crates key [oyuncu isim] [kasa isim] herkese vermek isterseniz /crates key -all- [kasa isim] nasıl kullanılır bu kadardı.

Komutları:

/crate settings" - Kasalardan çıkan ödülleri oyun içerisinden düzenlemenizi sağlar.
/crate reload" - CratesPLUS configini yeniler. /crate create <name> - Yeni kasa yaratmanızı sağlar.
/crate rename <old> <new>" - Kasanın ismini değiştirmeyi sağlar.
"/crate delete <name>" - Kasayı silmeyi sağlar.
/crate crate <type> [player]" - Yazdığınız kasayı herhangi bir yerde yerleştirmeniz için verir.
/crate key <player/all> [type]" - Herhangi bir oyuncuya (veya herkese -all-) kasa anahtarı vermenizi sağlar.

İLGİLİ RESİMLER:
1639036192109.png
1639036168616.png

1639036240050.png

1639036283851.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• 1639036401466.png
    1639036401466.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Yardım isterseniz discorddan ulaşın :)

Yardım isterseniz discorddan ulaşın :)
Kardeşim şimdi bu sandıkların görünümünü değiştirebiliyormuyuz yada görünüm değiştirmek için bir plugin varmı Mesela treasure chest yaz googlea öyle birşey yapılabiliniyormu

crazycrates diye pl var onu kullanın
onu kullanıyorum zaten kasalar ayarlı ancak ben şöyle istiyorum sandığa sol tıklayınca içindekileri görebiliyoruz ya o kısımı kafama göre ayarlayabilmeyi mesela size 54 den size 27 ye falan düşürüceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl