Teşekkürler artık xenforonun aramasını çok beğeniyorumBak dostum arama kısmına giriyorsun, daha sonra oraya "Rulet Skripti" yazıyorsun ve çıkan sonuçlarda beğendiğini seçiyorsun. Ha diyorsan çok karışık ve bir sürü alakalı alakasız konu geldi, hiç sorun yok. Şimdi o arama kısmına tıklıyorsun tekrar ve orada Gelişmiş Arama diye şey var, oraya tıklıyorsun. Daha sonra konu ara kısmına geliyorsun ve "Ön Ekler" kısmından "Skript Paylaşımı" ön ekini seçiyorsun ve sadece "Rulet Skripti" paylaşan kişilerin konuları geliyor. Bak dostum bu Xenforo yazılımını Spigot'ta da kullanılıyor yine aynı şekilde Spigot'a girersen ve arama yaparsan yüzlerce Rulet eklentisi ve/veya skripti bulabilirsin. Bak şöyle bir şey söyleyeyim sana o hiç kullanmaya tenezzül bile etmediğin ARAMA KISMININA 998 TL veriliyor. Aramaya inanın.
TheLudoBile#3485
Skripti buldum sorun eski rulet sistemini siliyorum ama gitmiyor :Dben ginede googleın aramasını seçerdim
Hata mesajı veya ekran görüntüsü eklersen iyi olur.Skripti buldum sorun eski rulet sistemini siliyorum ama gitmiyor :D
he tamam skript 2 taneymiş 1 tanesini siliyomuşum eyw :DHata mesajı veya ekran görüntüsü eklersen iyi olur.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!