Bulundu Minecraft Rulet Eklentisi veya Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _BaRiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 821
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_BaRiS

Be careful and no one should panic!
Elmaslar
254
Merhabalar çoğu sunucuda olduğu gibi rulet skripti veyada eklentisi istiyorum karşılığında ise en iyi cevap ve 20 adet yorumlarına elmas :d

Bak dostum arama kısmına giriyorsun, daha sonra oraya "Rulet Skripti" yazıyorsun ve çıkan sonuçlarda beğendiğini seçiyorsun. Ha diyorsan çok karışık ve bir sürü alakalı alakasız konu geldi, hiç sorun yok. Şimdi o arama kısmına tıklıyorsun tekrar ve orada Gelişmiş Arama diye şey var, oraya tıklıyorsun. Daha sonra konu ara kısmına geliyorsun ve "Ön Ekler" kısmından "Skript Paylaşımı" ön ekini seçiyorsun ve sadece "Rulet Skripti" paylaşan kişilerin konuları geliyor. Bak dostum bu Xenforo yazılımını Spigot'ta da kullanılıyor yine aynı şekilde Spigot'a girersen ve arama yaparsan yüzlerce Rulet eklentisi ve/veya skripti bulabilirsin. Bak şöyle bir şey söyleyeyim sana o hiç kullanmaya tenezzül bile etmediğin ARAMA KISMINA 998 TL veriliyor. Aramaya inanın.

Son düzenleme:
Bak dostum arama kısmına giriyorsun, daha sonra oraya "Rulet Skripti" yazıyorsun ve çıkan sonuçlarda beğendiğini seçiyorsun. Ha diyorsan çok karışık ve bir sürü alakalı alakasız konu geldi, hiç sorun yok. Şimdi o arama kısmına tıklıyorsun tekrar ve orada Gelişmiş Arama diye şey var, oraya tıklıyorsun. Daha sonra konu ara kısmına geliyorsun ve "Ön Ekler" kısmından "Skript Paylaşımı" ön ekini seçiyorsun ve sadece "Rulet Skripti" paylaşan kişilerin konuları geliyor. Bak dostum bu Xenforo yazılımını Spigot'ta da kullanılıyor yine aynı şekilde Spigot'a girersen ve arama yaparsan yüzlerce Rulet eklentisi ve/veya skripti bulabilirsin. Bak şöyle bir şey söyleyeyim sana o hiç kullanmaya tenezzül bile etmediğin ARAMA KISMININA 998 TL veriliyor. Aramaya inanın.
Teşekkürler artık xenforonun aramasını çok beğeniyorum

ben ginede googleın aramasını seçerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl