Minecraft Oyuncu Kitlesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Ya cidden bu minecraft oyuncuları neden böyle? sırf yetki vermedim diye sunucuda devrim yaratacaklar resmen bakın olayı anlatıyorum şimdi ben bi çoçuğa mute yetkisi verdim zamanında hiçte girmiyor sunucunun aktifliği yok diye bir şey demiyorum günün biri yetkimi al dedi hemde atarlı şekilde bende aldım 2-3 gün sonra reklam verdik kitleye sahip olduk sunucu geri alındığı için yetkiside gelmiş abi yetkimi alma diyor tabi aldım yetkisini şimdi olanlar çok komik :D
Bunun arkadaşları zamanında sunucuya para attıkları için baya bi ilerdeler diğer oyunculara kısmen diyorku sunucunun en iyi bloğunu 1 tl ye satacam diğeri diyorki sunucudan 10 kişi götürmeden gitmeyeceğim bunlarda para yatıran kişiler bir şey yapmakta istemiyorum bana özelden yazıyorlar çok büyük ayıp yaptın yazıklar olsun sana 5 güne kalmaz sv gg falan diyor klişe :D

Moderatör tarafından düzenlendi:
Para verdiyse de düzgün oyun sergilesinler. Bu tür şeylerde para yatırmalarına rağmen banlayabilirsin ama tabikide sana kalmış.

Her Ne Kadar Kıyamasanda Ayar Vermeye Başla Örneğin Yetki İsteyen Cocuga Arkadaşlarına Güvenme Felan [Herkesin Ortasında Yap] O ayaklanma çıkartanlara 1 - 2 gün ban at paranıza kıayamadıgım için açtım birdaha olursa sınırsız atarım felan de

Cidden şu yetkililer konusuna katılıyorum. Yetkili olduğum bir sunucu var ve bu sunucunun en üst 2. yetkilisiyim. Daha doğrusu neredeyse sunucu benim sanılır. 1-2 tane rehber alacağız sunucuda sabahleyin 70-80 kişi bulunuyor. 1-2 kişiyi seçeceğimizi söylüyorum ve seçtikten sonra haksızlık yapıldı vs. diyorlar. Bununla kalmayıp ailemizden bütün sülalemize etmedikleri küfürler kalmıyor. Gerçekten artık söylenecek söz bulamıyorum :(

Her Ne Kadar Kıyamasanda Ayar Vermeye Başla Örneğin Yetki İsteyen Cocuga Arkadaşlarına Güvenme Felan [Herkesin Ortasında Yap] O ayaklanma çıkartanlara 1 - 2 gün ban at paranıza kıayamadıgım için açtım birdaha olursa sınırsız atarım felan de
Çok güzel bir fikir deniyecem

Klasik Minecraft Türk Oyuncuları:

- Abi alım varmı?
+ Yok
- o zaman bb görüşürüz

Gülü seviyorsan dikenine katlanacaksın sorunlarla uğraşamayacaksanız sunucu açmayın.

öncelikle davud kardeşim bu olaylar muhtemelen küçük sunucularda oluyordu sunucu bi büyüsün emin ol böyle şeyler en aza inecek

bir keresinde yetki vermedim diye sunucuya bot atmaya çalışan biri vardı.
bot atamayacağını anlayınca dc den konuştuk falan özür dilemeye başladı bir anda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl