Thomas Shelby
Tabanları Yağlama Vakti
- Elmaslar
- 336
- Minecraft
- dragondemon68
Discord:
Sherlock#5773
Ya cidden bu minecraft oyuncuları neden böyle? sırf yetki vermedim diye sunucuda devrim yaratacaklar resmen bakın olayı anlatıyorum şimdi ben bi çoçuğa mute yetkisi verdim zamanında hiçte girmiyor sunucunun aktifliği yok diye bir şey demiyorum günün biri yetkimi al dedi hemde atarlı şekilde bende aldım 2-3 gün sonra reklam verdik kitleye sahip olduk sunucu geri alındığı için yetkiside gelmiş abi yetkimi alma diyor tabi aldım yetkisini şimdi olanlar çok komik :D
Bunun arkadaşları zamanında sunucuya para attıkları için baya bi ilerdeler diğer oyunculara kısmen diyorku sunucunun en iyi bloğunu 1 tl ye satacam diğeri diyorki sunucudan 10 kişi götürmeden gitmeyeceğim bunlarda para yatıran kişiler bir şey yapmakta istemiyorum bana özelden yazıyorlar çok büyük ayıp yaptın yazıklar olsun sana 5 güne kalmaz sv gg falan diyor klişe :D
Bunun arkadaşları zamanında sunucuya para attıkları için baya bi ilerdeler diğer oyunculara kısmen diyorku sunucunun en iyi bloğunu 1 tl ye satacam diğeri diyorki sunucudan 10 kişi götürmeden gitmeyeceğim bunlarda para yatıran kişiler bir şey yapmakta istemiyorum bana özelden yazıyorlar çok büyük ayıp yaptın yazıklar olsun sana 5 güne kalmaz sv gg falan diyor klişe :D
Moderatör tarafından düzenlendi: