ben oynarım yaşım 15 (yemin ederim) ama sesli olmaz ailem uyuyor modluda olur SV de olur minecraftım cracklı. Cıvıtmam sadık arkadaşımdır istediğini yaparım <3minecraft oynayacak arıyorum yaş 15 cıvıtma olmadığı sürece kabulüm ben modlu tercih ediyorum ama olmasada olur sürüm farketmez cracklı mc var dc:sensiz?olmz
rokutai
Keşke herkes senin gibi düzgün ve saygılı olsa iyi oyunlar dilerim. <3ben oynarım yaşım 15 (yemin ederim) ama sesli olmaz ailem uyuyor modluda olur SV de olur minecraftım cracklı. Cıvıtmam sadık arkadaşımdır istediğini yaparım <3
Keşke herkes senin gibi düzgün ve saygılı olsa iyi oyunlar dilerim. <3
dc varsa istek atar mısınben oynarım yaşım 15 (yemin ederim) ama sesli olmaz ailem uyuyor modluda olur SV de olur minecraftım cracklı. Cıvıtmam sadık arkadaşımdır istediğini yaparım <3
kk hiçbir sosyal medya kullanmıyorum sesli konuşamam whatsapp var ama ordan yazışabilirzdc varsa istek atar mısın
tamamdır iyi gecelerkk yatıcam uykum var yarın belki senin canın isterse olur <3
bende de whattsap yok o biraz işi bozdu neyse ben birşey uydurmaya çalışacağımkk hiçbir sosyal medya kullanmıyorum sesli konuşamam whatsapp var ama ordan yazışabilirz
xfeargreen
kral 3 bazen 4 kişilik bir arkadaş grubum var dc kullanıyorsan xfeargreen ismim ekle bide 14 15 yaş veya üstüysen daha iyi olur cıvıtma bidebende de whattsap yok o biraz işi bozdu neyse ben birşey uydurmaya çalışacağım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!