minecraft oynayacak arkadaş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hepberaber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 386
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hepberaber

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3

Discord:

sensiz?olmz

minecraft oynayacak arıyorum yaş 15 cıvıtma olmadığı sürece kabulüm ben modlu tercih ediyorum ama olmasada olur sürüm farketmez cracklı mc var dc:sensiz?olmz

minecraft oynayacak arıyorum yaş 15 cıvıtma olmadığı sürece kabulüm ben modlu tercih ediyorum ama olmasada olur sürüm farketmez cracklı mc var dc:sensiz?olmz
ben oynarım yaşım 15 (yemin ederim) ama sesli olmaz ailem uyuyor modluda olur SV de olur minecraftım cracklı. Cıvıtmam sadık arkadaşımdır istediğini yaparım <3

ben oynarım yaşım 15 (yemin ederim) ama sesli olmaz ailem uyuyor modluda olur SV de olur minecraftım cracklı. Cıvıtmam sadık arkadaşımdır istediğini yaparım <3
Keşke herkes senin gibi düzgün ve saygılı olsa iyi oyunlar dilerim. <3

dc varsa istek atar mısın

kk yatıcam uykum var yarın belki senin canın isterse olur <3

Son düzenleme:
bende de whattsap yok o biraz işi bozdu neyse ben birşey uydurmaya çalışacağım
kral 3 bazen 4 kişilik bir arkadaş grubum var dc kullanıyorsan xfeargreen ismim ekle bide 14 15 yaş veya üstüysen daha iyi olur cıvıtma bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl