Pika NetWork
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 23
- Minecraft
- BarisBeyR3KT
Discord:
HellsBelly#8465
HellsBelly#8465
HellsBelly#8465
hayır yapana 30TLÜcretsiz mi :dd
Niye burada çırpınıyorsun ki? Gidip 30TL'ye satın alhayır yapana 30TL
HellsBelly#8465
bunu sevdim ondan çırpınıyorum yapıcaksan gel 30 - 50 TL'a anlaşalım.Niye burada çırpınıyorsun ki? Gidip 30TL'ye satın al
Tolgu#6844
Genel olarak bu tür tasarımları @Creative Spects adlı yetenekli üyemiz yapıyor. Kendisiyle iletişime geçmenizi öneririm :))
@YigitReisOffical @EnesAktas | İkinizede öneriniz için teşekkür ederim fakat bu kullanıcı önceden bana bir mesaj atmış ücreti ilk göndermem nasıl güvenebilirim dediği zaman BatiHost bir çok firma ile anlaşmam var MCTR gibi gibi dedikten sonra lafı uzatmaya getirip küfürler yağdırmaya başladı tabi ki bu kendisinin bencilliği kendisini Creative Spects hizmet dışında.@Creative Spects adındaki arkadaşım logunun sahibi isterseniz onunla iletişime geçin
Abdullah T.#0001
boşver dostum anladığım kadarıyla zeka seviyesi çok düşük, emeğe saygı nedir bilmeyen biri@YigitReisOffical @EnesAktas | İkinizede öneriniz için teşekkür ederim fakat bu kullanıcı önceden bana bir mesaj atmış ücreti ilk göndermem nasıl güvenebilirim dediği zaman BatiHost bir çok firma ile anlaşmam var MCTR gibi gibi dedikten sonra lafı uzatmaya getirip küfürler yağdırmaya başladı tabi ki bu kendisinin bencilliği kendisini Creative Spects hizmet dışında.
HellsBelly#8465
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!