Minecraft Logo İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pika NetWork

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
23
Minecraft
BarisBeyR3KT

Discord:

HellsBelly#8465

Merhaba,

Sizden bir isteğim var, bana Fooly Network yazan bir logo lazım yani şu aşağıdaki logonun ismi anka survival onu Fooly Network yaparmısınız?

images.jpg

Evet bu logonun aynısını istiyorum tek yazısı değişecek gerisi aynı kalıcak bunu yapabilen varsa bana yapıp yolluya bilirmi?

Ücretsiz mi :dd

@Creative Spects adındaki arkadaşım logunun sahibi isterseniz onunla iletişime geçin

Ayrıca @Cristof adlı arkadaşımız da yapıyor. :)

Genel olarak bu tür tasarımları @Creative Spects adlı yetenekli üyemiz yapıyor. Kendisiyle iletişime geçmenizi öneririm :))
@Creative Spects adındaki arkadaşım logunun sahibi isterseniz onunla iletişime geçin
@YigitReisOffical @EnesAktas | İkinizede öneriniz için teşekkür ederim fakat bu kullanıcı önceden bana bir mesaj atmış ücreti ilk göndermem nasıl güvenebilirim dediği zaman BatiHost bir çok firma ile anlaşmam var MCTR gibi gibi dedikten sonra lafı uzatmaya getirip küfürler yağdırmaya başladı tabi ki bu kendisinin bencilliği kendisini Creative Spects hizmet dışında.

Benim ekibimde ki @Cristof , ile görüşebilirsin. Discord adresim Abdullah T.#8681
Ve @LeBlach , ilede görüşebilirsin.

Son düzenleme:
@YigitReisOffical @EnesAktas | İkinizede öneriniz için teşekkür ederim fakat bu kullanıcı önceden bana bir mesaj atmış ücreti ilk göndermem nasıl güvenebilirim dediği zaman BatiHost bir çok firma ile anlaşmam var MCTR gibi gibi dedikten sonra lafı uzatmaya getirip küfürler yağdırmaya başladı tabi ki bu kendisinin bencilliği kendisini Creative Spects hizmet dışında.
boşver dostum anladığım kadarıyla zeka seviyesi çok düşük, emeğe saygı nedir bilmeyen biri

Merhaba 20₺ gibi fiyata logo yaparız aynısını değil. Avelis#1668

Kardeşlerim ss'iniz varsa atın birşey bilmeden konuşuyorsunuz hakkımda ve sen kimsin @EchTR söyler misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl