Rehber Minecraft Java - Bukkit Geliştiriciliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Java'ya Hiç Girişme Fırsatım Olmadı. Teşekkürler Yinede , Gayet Yararlı Bir Konu Olmuş Elinize Sağlık. <3

Mustafa Murat Coşkun hocamın eğitimleri çok yararlı bana birçok konuda yararı dokundu bu işe başlamak için bir eğitmen arıyorsanız Mustafa Murat Coşkun'u öneririm.

Bi eklenti için ömür biter ya ? Ama tutkulusuna ip söküğü gibi gelecektir tabii ki. Video önerileri vb. birçok kaynak paylaşımı güzel olmuş ve güzel konu eline sağlık.

Udemy’den alacak arkadaşlara önerim: Murat Hoca’dan almanızdır. Gerek sesinin düzgün çıkması ve gerekte anlatış tarzı çok iyidir. Konuya gelirsek çok faydalı ve güzel bir konu ellerine sağlık.
önerin için teşekkürler.

0 inglizince ile javaya başladım ingilizcem sayesinde gelişti . :D

Ben Java ile pek ilgilenmediğim için anlamadım ama diğer arkadaşlar için yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum. :melek:

Bir yazılım dilini öğrenmek istiyorsanız yapmanız gereken en önemli şey analitik düşünme yeteneğinizi geliştirebilmektir. Eğer bir sorunu nasıl çözeceğinizi detaylandıramıyor ya da kurgulayamıyorsanız zaten sadece dil tabanlı giden diğer geliştiricilere karışırsınız. İster java ister c# ister obj-c hiç farketmez hepsinin temelinde aynı kurallar yatıyor. Bunları bir seviyeye kadar getirdiniz diyelim ardından işin içine patternler giriyor ben bu yazılımı / eklentiyi nasıl daha iyi bir hale getirebilirim. Nasıl daha performanslı (lightweight) olur diye kafa patlatıyorsunuz. O noktada işin içine sonar gibi birçok hata ayıklama kütüphaneleri giriyor. Java'nın diğer dillere kıyasla herkes tarafından abi çok zor denmesinin bence en önemli sebebi javanın metodik bir dil olması. Çok değil faydalı çalışıldığında "zor" sıfatı ortadan kalkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl