MineCraft - ISTEDIĞINIZ SKRIPTI YAZIN DISCORD VERIN ULAŞTIRALIM ! -

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoldenSH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.595
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GoldenSH

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
14
Merhaba, ben barış istediğiniz bir skripti yazın aşşağıya ve bende discord hesabınıza göndereyim, inşallah yararlı olur bazı arkadaşlar için tek yapmanız gereken durumlar;

Örnek:

SKRIPT : REPORT
DISCORD : Bilinmeyen#0000

Her skript mevcuttur, yapamadığımız arkadaşlara 5 tane hak veriyoruz.

Bu gerçekten güzel bir projeye benziyor da, internet üzerinden mi dağıtım yapıyorsunuz??! Yoksa size mi ait? ?

Abdullah T.#0001 Fawe gibi bir skript istiyorum bence herkesin işine yarar hemde marefetini görürüz?

güzel bir düşünce.

Skript: Sohbete yazı yazıldığında yazının sonunda parantez içinde mesajın atıldığı saat yazsın.
Can#9988

Abdullah T.#0001 Fawe gibi bir skript istiyorum bence herkesin işine yarar hemde marefetini görürüz?
Fawe zaten var olan iki tane pluginin birleşimidir. Ayrıca skript denen şey zaten yeterince sıkıntıya yol açarken, neden world edit ve fawe'nin birleşimini skript ile yapmak isteyesin. Felaket ile sonuçlanır, hiçbir sunucu dayanamaz. Skript biraz daha çok yazılım bilmeyen amatörler için yapılmış bir üründür. Ayrıca neden var olan bir şeyi tekrar yapasın?

Fawe zaten var olan iki tane pluginin birleşimidir. Ayrıca skript denen şey zaten yeterince sıkıntıya yol açarken, neden world edit ve fawe'nin birleşimini skript ile yapmak isteyesin. Felaket ile sonuçlanır, hiçbir sunucu dayanamaz. Skript biraz daha çok yazılım bilmeyen amatörler için yapılmış bir üründür. Ayrıca neden var olan bir şeyi tekrar yapasın?
Burada skript bilgisinin nasıl olduğunu ölçmeye çalıştım. Maalesef, anlayamıyorsunuz.

Hypixel Nick Plugini İstiyorum
Discord: Yunus#4859

ASkyBlock /is top'un daha şık, guili ve item kodların ayarlanabilir olmasını istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl