GoldenSH
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 14
Kendime ait :) değerli yorumun için teşekkür ederim.
Bu gerçekten güzel bir projeye benziyor da, internet üzerinden mi dağıtım yapıyorsunuz??! Yoksa size mi ait? ?
Abdullah T.#0001
Kusura bakmayın arkadaşın skriptini yapıyordum unutmuşu geldim hemen hazırlarayım :)Abdullah T.#0001 Fawe gibi bir skript istiyorum bence herkesin işine yarar hemde marefetini görürüz?
X for xCruwzy#7568
güzel bir düşünce.
SORUN SAAT (17:30'Da ÇÖZÜLMÜŞTÜR ) YOĞUNUZ !Skript: Sohbete yazı yazıldığında yazının sonunda parantez içinde mesajın atıldığı saat yazsın.
Can#9988
Fawe zaten var olan iki tane pluginin birleşimidir. Ayrıca skript denen şey zaten yeterince sıkıntıya yol açarken, neden world edit ve fawe'nin birleşimini skript ile yapmak isteyesin. Felaket ile sonuçlanır, hiçbir sunucu dayanamaz. Skript biraz daha çok yazılım bilmeyen amatörler için yapılmış bir üründür. Ayrıca neden var olan bir şeyi tekrar yapasın?Abdullah T.#0001 Fawe gibi bir skript istiyorum bence herkesin işine yarar hemde marefetini görürüz?
Abdullah T.#0001
Burada skript bilgisinin nasıl olduğunu ölçmeye çalıştım. Maalesef, anlayamıyorsunuz.Fawe zaten var olan iki tane pluginin birleşimidir. Ayrıca skript denen şey zaten yeterince sıkıntıya yol açarken, neden world edit ve fawe'nin birleşimini skript ile yapmak isteyesin. Felaket ile sonuçlanır, hiçbir sunucu dayanamaz. Skript biraz daha çok yazılım bilmeyen amatörler için yapılmış bir üründür. Ayrıca neden var olan bir şeyi tekrar yapasın?
Anlatabildiğin kadar anlaşırsınBurada skript bilgisinin nasıl olduğunu ölçmeye çalıştım. Maalesef, anlayamıyorsunuz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!